2777
2789

اوایل ازدواج. طبیعی  بحث کنید و کلا بخث عادی هست ولی اینکه چطوری حلش کنید مهمتره این ی مهارت  و باید بتونید حلش کنید خیلی ها همون اوایل تو ۵ سال اول سر نداشتن همین مهارت جدا میشن!! باید درک متقابل باشه و هر دو از ی چیرهایی کوتاه بیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت راه چارت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وااااااااای دقیقا عین ما......بخدا از صبح که از تخت پا میشیم جنگ تا شب که می‌خوابیم...یک سال و خورده ...

یعنی تنها چیزی ک خداروشکر میکنم اینکه شوهرم کارش شلوغه خیلی خونه نیست وگرنه ۲۴ ساعت باید باهم دعوا کنیم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
ما هم یه مدت زیاد بحث میکردیم. بعدش من مدل و سبک و لحن حرف زدنمو درست کردم و اوضاع خیلی بهتر شد. همو ...

خب الان مثلا با چه لحنی  میگی

همو نمیزنیم ها لفظی باهم دعوا میکنیم یعنی توی ساختمون اینهمه همسایه داریم هیچ صدایی ازشون نمیاد صدای ...

عزیزم ماهم اونجوری بودیم و گاهی هم هستیم چون کلا به ما مهارت زندگی و درست بیان کردن حرفمونو و درست گوش دادن یاد ندادن بلد نیستیم و وقتی دوتا آدم حساس به پست هم نیخورن درگیری دارن همیشه میتونم بپرسم کدوم شهر هستین؟

ایشالا که اینطور نمیشه.

آخه هرموقع تو سایت از چیزی تعریف میکنم برعکس میشه😂

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هیچکدوم تیرویید ندارین؟؟؟؟؟ متاسفانه ماهم اوایل ازدواج بدجور بحث و درگیری سر خونوادش داشتیم عامل درگ ...

همسرم ک میاد همش غر میزنه ک زود برگردیم منم تنها میرم  یک هفته ده روز میمونم برمیگردم 

خیلی پیش نمیاد سالی ۳ ۴ بار اینجور میرم ک عیدا رو شوهرمم میاد

همش بهم نیش و کنایه میزنید ؟ 

حرفاتون به هم خوش نمیاد؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همه اوایل ازدواج همین هستن

ماام بعد ۵سال باز هفته ای به بار دعوا رو داریم

فقط ب این نتیجه رسیدم که نباید دهن ب دهن شی همین 

و اینکه احترام رابطه رو خوب میکنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید