2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا ولی تو دایره ارتباطات من هنوز دایره ای هم نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

این طور خوب نیس..برای ارتباط گیری لا دیگران هیچ وقت نمیتونی کسی رو میدا کنی که ایده ال  باشه هرانسانی نقص های داری حتی خود تو

بهتره که دوستانت رو با وجود اختلافات نگه داری چون انسان تنها باش سخت میگزره

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
خخخپس خودت اصلاح کن

نمیشه دیگه چون نظر اطرافیان واسم مهم نیست مهم راحتی خودمه 😂اونا توقع دارن من بهشون خدمات بدم منم حال ندارم شیرازیم نمی‌دونم چرا نمی فهمن خواب و تفریح واسه من اولویته نه رضایته اونا 😂

نمیشه دیگه چون نظر اطرافیان واسم مهم نیست مهم راحتی خودمه 😂اونا توقع دارن من بهشون خدمات بدم منم حا ...

خب اونا سمی بودن که‌نه شما 

چرا رو خودت اسم میذاری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

من تلاش کردم از کنج تنهایی گاهی دربیارم. اگه بخوای شدنیه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من دایره را هم ندارم.کم کم نگرانم خودم را هم از دست بدم!دلیلش را هم واقعا نمیدونم!شاید چون ادم هم فازم خیلی کمه و اونایی که بودند رفتند سراغ زندگیشون و مشغول شدند و تحمل آدم غیر هم فاز را هم اصلا ندارم.