2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۸ ازدواج کردم الآن ۲۴ ام یه بچه دارم خیلی هم راضی ام

ایجانم خدا حفظتون کنه.

من‌ میگم شرایط زندگی هر کسی با دیگری فرق داره

یکی‌میتونه تا۳۰ سالگی مجرد باشه یکی زود ازدواج میکنه

و این به ما ربطی نداره

خودشون دوست ندارن ازدواج کنن یا نمیتونن.

میگن دهه هشتادی ها نفهمن🙄

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
عزیزم شرایط زندگی بقیه با شما فرق میکنهشرایط زندگی من‌ با شما فرق میکنهبه سن نیستمن ۱۹ سالگی ازدواج ...

چرا باید ناراحت باشم از ازدواج شما؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بخاطر همینه که آمار طلاق با ازدواج دهه هشتادیا اینجوری جهش کرد

الان از هر دوتا ازدواج یکیش طلاقه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ای بابا چرا فلسفیش می‌کنی میگم دهه هشتادیا ظاهراً علاقه بیشتری به زندگی متأهلی دارن همین

منم میگم نظرت غلطه چون خودت چند مورد دیدی همه دهه هشتادیا این جوری نیستن 

با دلیل و برهان و درصد دارم ثابت میکنم اینجوری نیست 

اما اصرار داری که بگی دهه هشتادیا ازدواجی و شصتی ها مجردن 

چی بگم توی همین تفکر بمون 

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

چرا باید ناراحت باشم از ازدواج شما؟

داری مینالی دیگه عزیزم.

نگفتم ازدواج‌من.

کلا ازدواج دهه هشتادیا.

جای شما رو که نگرفتیم.

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
عزیزم اینکه یه سری از آدما احساسی تصمیم میگرم درسته ولی ربطی به دهه هشتادی بودن نداره مثلاً دهه هفتا ...

متوجهم

واقعا اشتباهه درمورد کل دهه صحبت کرد

این نوع حرفا متاسفانه باب شده که درست نیست

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

دهه شصتی ها گول خوردن..

راه درست رو نسل جدید دارن میرن

گستاخ و بلند پرواز..درعین حال از قافله ازدواح هم عقب نمیمونن..نهایت اگه انتخاب اشتبا کردن جدا میشن و میرن سراغ بعدی.ولی تنها ماندن حسرتش بدتره

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بابا شوهر مبارکتون باشه با خوشی

ما که شوهر نکردیم و قصد ازدواج هم نداریم ولی شما حق ندارید بگید که کی نفهمه کی می‌فهمه 

الان چند روزه تو نی نی سایت هر چی میچرخم هی میگن دهه هشتادی اینجوری دهه هشتادی اونجوری 

هی میگن که دهه هشتادی ها میان سراغ دهه شصتی ها الان به نظر خودت اگر یه پسر دهه شصتی دختر دهه هشتادی رو نخواد دختره می‌تونه کاری کنه ؟ 

نه نمیتونه پس خودتون هی میاین سراغ دهه هشتادی ها هی گیر ندید به این هشتادی ها 

تو هم یه دفعه از راه می‌رسی به متولدین هشتاد تا نود میگی نفهم نشونه درک و فهم زیاد شما هست که به خود ...

آدم تا ی سنی نمیفهمه دقیقا داره چیکار میکنه و از زندگی چیمیخواد و فکر میکنه هویتش با ارتباط با ادما تعریف میشه با ازدواج و غیره این دقیقا همونجاییه که نباید ازدواج کرد

تا وقتی از لحاظ مهارتهای زندگی و تحصیلی و استقلال مالی و تجربیات کار و مدیریت مالی و هزارتا فاکتور دیگه ب مقطعی رسیدی که تونستی همشو ساپورت کنی اونموقعه میتونی رو بُعدای بعدی زندگیت که ازدواج و ارتباط سالمه فکر کنی و براش وقت بزاری

برخلاف چیزی که همه میگن عقلشون نمیرسه، بنظرم اتفاقا عقلشون میرسه، دهه هشتادیا اکثرا زن/مردسالاری و دعوا سر چیزای مسخره رو کنار گذاشتن و میخوان عین ادم باهم زندگی کنن،ضمن اینکه با پیشرفت نسل شخصیت ادما پیشرفت میکنه