2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4850 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون در مورد کسی که ۲۳ سالشه و ی بچه ۱ ساله داره چیه👺خودم نیستم😐

خوبه الان مادر شدن جلوی تفریح و جوونی کردن رو نمیگیره 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

اوایل دهه شصت بله ولی متولدای اواخر شصت مجردن خیلیاشون و ظاهراً هم راضین

این امار برای امساله

ربطی به دهه نداره هرکس دلش خواسته مجرده یا متاهل به دهه تامین نده

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ...

منظورش از نفهمیدن  به معنای بد نبود منظورش اینه تجربه کافیه تو اون سن ندارند بعدا متوجه میشن که  نباید سن کم ازدواج کنند ادم هرچی زودتر ازدواج کنه امکان اشتباه و انتاخب اشتباهش زیادترهست چون منطق تو اون سن جای خودش رو به احساس میده  این نظرشون که اشتباه بیان کردن 

ولی در کل  نظر من اینه کلا درمورد نسل حرف زدن اشتباه کلا عرف  جامعه متفاوت شده! و همه رو  تو هرنسلی درگیر کرده

عزیزم شرایط زندگی بقیه با شما فرق میکنه

شرایط زندگی من‌ با شما فرق میکنه

به سن نیست

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم دهه هشتادیم

راضی ام شکر خدا

شما چرا ناراحتی؟

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

چون دهه شصتیا فکر میکردن حالا دیپلم دارن دیگه نباید کسی رو محل بدن

کلی خاستگار خوب رد میکردن

تازه اون موقع رمان میخوندن و تلویزیون تازه اومده بود اینا هم‌ تحت تاثیر فیلم‌ها منتظر شاهزاده با اسب سفید بودن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
عزیزم شرایط زندگی بقیه با شما فرق میکنهشرایط زندگی من‌ با شما فرق میکنهبه سن نیستمن ۱۹ سالگی ازدواج ...

منم ۱۸ ازدواج کردم الآن ۲۴ ام یه بچه دارم خیلی هم راضی ام

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
این امار برای امسالهربطی به دهه نداره هرکس دلش خواسته مجرده یا متاهل به دهه تامین نده

ای بابا چرا فلسفیش می‌کنی 

میگم دهه هشتادیا ظاهراً علاقه بیشتری به زندگی متأهلی دارن همین 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

دوست عزیز منم دهه هشتادیم ولی اون خانومم اشتباه نگفتهمنظورش اینه یسریا احساسی تصمیم میگیرن و بعدا اش ...

عزیزم اینکه یه سری از آدما احساسی تصمیم میگرم درسته ولی ربطی به دهه هشتادی بودن نداره مثلاً دهه هفتادی و شستصی احساسی تصمیم نمی‌گیرن ؟ 

اینکه پسر دهه شصتی و دهه هفتادی میاد با دختر دهه هشتادی ازدواج می‌کنه تصمیم احساسی نیست ؟ 

یا اینکه دختر دهه شستصی و دهه هفتادی میان با پسر دهه هشتادی ازدواج میکنن احساسی نیست ؟ 

هی گیر میدن به دهه هشتاد و هر چی می‌خوان میگن 

عزیزم داری به ما هیت میدی پس لطفا سر تو کن تو کاسه توالت خودت

سرم رو تو دهن تو نمیکنم عزیزم

خب الان دیگ‌وقت ازدواج دهه هشتادیاست دیگ

حالا یکی دلش میخواد دیرتر ازدواج کنه اونم حق داره

ولی نرمالش دیگ فک میکنم ۲۴-۲۵ هست دیگ بخواد اشنا بشه نامزد بشه و …. 

ماها هشتادیارو کوچیک میبینیم😅😅😅خرس گندن بابا۲۴ سالشه دیگ

مامان دوتا گل پسر