2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 258 پست
فحاشی توی نی نی سایت که فاجعه شده دیگه😐

بشدت، این خیلی درداوره کاش جلوشون گرفته میشد

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

جانب استارتر و سایر دوستان دهه شصتی که از دهه هشتادی ها خرده میگیرید و میگید نمی فهمن و هول ازدواج ان و احساسی ان و....!

بعد که دهه هشتادی ها از خودشون دفاع می‌کنند ،باز بهشون حمله میکنید که شما نسل بی تربیتی هستید! 

اتفاقا شما نسل بی تربیت و خود الکی بزرگ بین و از خود راضی هستید و فکر می‌کنید هر چی شما بگید درسته ؟ نه اینجوری نیست 

شما گروه خاص از دهه شصتی ها هیچ وقت نفهمیدید و نخواهید فهمید

(به علاوه من ازدواج نکردم و فعلآ هم قصد ازدواج ندارم )

ریپلای نزنید چون جواب نمیدم

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکر میکنیم اونها عاقل تر و پخته تر هستند

پدر بزرگ مجرد منم پخته است 

اینم شد حرف

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه اون که واسه همه اینطوری نیس چون نمیخوام مثل بعضیا ک اصلن بهشون اشاره مستیقمی نمیکنم همه رو با هم ...

حرفت درسته ک دهه رو نباید جمع بست با این حرفت کاملا موافقم 

اونروز با دوستم صحبت میکردیم منو دوستم ۳۹سالمونه دهه شصتی

دخترش ۷سالشه دوستم میگفت براش جالبه دخترش بشدت بلده از خودش دفاع کنه حرفشو میزنه تو خودش نمیریزه گفت کاش ماهم اینجوری بودیم 

البته بی ادبی و فحش ن 

دفاع محترمانه و شجاعت خیلی خوبه 

مسلما نسل شما هم ویژگی‌های خوبی داره ک ماها نداریم ما خیلی جاها مدارا کردیم و آسیب دیدیم اینک بتونی حرف درست بزنی و از حقی ک داری کوتاه نیای ولی با رعایت احترام خ خوبه