خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5856 عنوان چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن | مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 258 پست دهه شصتیا خیلیاشون مجردم و با هم میرم بیرون مجردی خلاصه دوستنولی دهه هشتادیا اکثرا ازدواج کردن یا لااقل قصدش رو دارنمن نمیتونم ازدواج کنم ولی دوست دارم اگر مجرد موندن دوست مجرد هم سن و سال خودم داشته باشم تو سی سالگی به بعد امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد) 1404/08/12 | 13:30 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5856 به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ... چی گفت مگه بنده خدا😑 امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
setareh_sarghi عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 1032 به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ... همین اینجور جواب دادنت نشون میده چقد معنی زندگیو فهمیدی
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 438 آمار کلی رو در نظر بگیرم دهه شصتی مجرد خیلی داریم ولی دهه هشتادیا ظاهراً این سبک زندگی رو نمیپسندن آمار کلی از کدوم منبع !؟آمار کلی میگه 8۱ درصد زنان دهه شصتی و ۶۷ درصد مردان دهه شصتی ازدواج کردن حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا
alzho عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1415 به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ... آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند…
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5856 چون دهه شستیا دیدن خیلیا ازدواج نکردن ترسیدن البته این از خودم نمیگم حرف خودشون شستیا تقصیرشون نیست ... اونایی که دهه شصت شهید شدن متولد دهه چهل اینا بودنت🫤 امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5856 آمار کلی از کدوم منبع !؟آمار کلی میگه 8۱ درصد زنان دهه شصتی و ۶۷ درصد مردان دهه شصتی ازدواج کردن اوایل دهه شصت بله ولی متولدای اواخر شصت مجردن خیلیاشون و ظاهراً هم راضین امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 28264 نظرتون در مورد کسی که ۲۳ سالشه و ی بچه ۱ ساله داره چیه👺خودم نیستم😐 «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
سردشت عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 2077 دهه شصتیا گند زدن هم تو تربیت خودشون هم بچه هاشون یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
سروبلندقامت عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1703 همین اینجور جواب دادنت نشون میده چقد معنی زندگیو فهمیدی تو هم یه دفعه از راه میرسی به متولدین هشتاد تا نود میگی نفهم نشونه درک و فهم زیاد شما هست که به خودت اجازه میدید به این همه آدم توهین کنی
دختر_کماندار عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1018 به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ... دوست عزیز منم دهه هشتادیم ولی اون خانومم اشتباه نگفتهمنظورش اینه یسریا احساسی تصمیم میگیرن و بعدا اشتباه میکنن کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5856 اخه میخوان ببین فضولاشون کیان فوضول تاپیک منم شمایی امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
کبریت_فروش عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1702 به عنوان یک دهه هشتادی باید بهت بگم که نفهم فقط و فقط و فقط شخص خودتی که اینقدر اجازه میدید به خودت ... دهه هشتاد ام و باید بگم آبروی هر چه دهه هشتاد هست بردی با این حرف زدنت چیزی نگفت که بنده خدا راست هم میگه نمیفهمیم بچه ایم