2777
2789
مگه طلاق دادرفتم طلاق بگیرم یعنی همه کار کرد مشاور برد ماه هامهربون شدگریه کرد دونگ خونه داد ولی پشی ...

جای زخم خیانت هیچوقت خوب نمیشه.. همیشه آزارت میده.. تنها چاره کار طلاقه.. وقتی طلاق بگیری دیگه ایشون هیچ نسبتی باهات نداره. تامام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه واضح هست چی رو میخاد دوستت قبول نکنه

یه فیلمی ازاینستا دیدم درمورد کتک زدن مرد ب زن خانمه رفته بود کارهاشو قانونی کرده بود و حکم طلاق رو گرفته گفت خانمها از حقتون نگذرید کتک خوردید برید دنبال کارهای قانونی درمورد تاپیک که خودتون زده بودید 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

یه فیلمی ازاینستا دیدم درمورد کتک زدن مرد ب زن خانمه رفته بود کارهاشو قانونی کرده بود و حکم طلاق رو ...

اره من رفتم پرونده باز کردم خودش نمیدونه از خدام بود یه ضربه ای بهم بزنه مدرک داشته باشم

اون روزم دعوامون اینقدر کش دادم تا اومد مشت زد بهم اندازه مشتش بازوم سیاه شد

خیانت خیلی سخته دختره تازه عروسه هنوز شوهرشو دوس داره یکی دوبار دیگ ک مچشو بگیره متنفرمیشه ازش.

دقیقاااا،طفلی دخترههه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چرا دوستت تا اینو دیده سریع به شوهرش لو داده؟؟

باید می دید اون ساعت و اون روز شوهرش جایی بوده یا نه یا بعداً جایی می رفته یا نه اگه می رفت یعنی خود دروغگوش بوده.

❤️❤️ 

تازه خانومش کارمند اداره ای هست و خرج نصف زندگی با دوستمه چت صفحه ۸ هست

یعنی خانوم هر چی باکمالات تر مرد بی لیاقت تر 😔😔😔

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

اسی اون روز که رزرو شده شوهره خونه نبوده ؟ و اینکه فامیلی خودشو داده ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

حتی اگر برای خودشم نبودهاین شخص یک جاکش محسوب میشه

برا خودش بود  متاسفانه 

همسرش همه کارهاشو اعتراف کرده 

البته قسم خورده کنسل شد و نرفتیم 

شیطون گولم زد و ...

دیگه دوستم میخواد طلاق بگیره