2777
2789

خدا لعنتشون کنه

چند وقت پیش پسر عموی شوهرم به شوهرم پیام داده زنم تو گوشیم فیلم پ و رن دیده 

من بهت پیامک میدم میگم فلانی چرا فیلم میفرستی زنم دیده بار آخرت باشه

شوهر ساده منم گفت عب نداره بفرست

یعنی وقتی پیامک دیدم داغ کردم میخواستم به زنش بگم شوهر اشغالش فیلم میبینه و پیامک سوری بوده شوهرم نذاشت 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اش درسته چون کار همسر دوستم بود متاسفانه و خیانت کرد .‌‌.‌

همچین چیزایی میبینم و میشنومم عصبی میشم 

دیگه وای به روح و روان دوستت

لعنت بهش مرتیکه رو و خدا لعنت کنه اون زن عوضی رو که با مرد زن دار به دنبال رزو اتاقه خاک بر سرش  هرچی ناسزا بهش بگم کم گفتم 

مرتیکه دست رو قرآن هم گذاشته 

که انشاالله همون خدا بزنه به کمر جفتشون و خیر نبینن

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
از گوشی همسرش چند مدرک دیگه پیدا کرده و همسرش اعتراف کرده البته گفته فقط رزرو کردند و چون نامحرم بود ...

به دوستت بگو به همین شماره هتله یا اقامتگاه زنگ بزنه ی تحقیقی کنه ببینه  نامحرم راه میدن یا نه

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!