2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بسته کاندوم تو لوازم شوهرم پیدا کردم خودمون استفاده نداریم تا غوغا کردم با دوستش هماهنگ شد زنگ دو ...

چقدر کثیف!! خدا از کمرشون بزنه.. بعد شما همچنان باهاشی؟ با لاشی زندگی هم میکنی؟

به نظرم که دلداری الکی نده چون واضحه اتفاقا بزار خانومش واقعیت متوجه بشهبه هر حال زندگیشه چرا باید ت ...

تازه خانومش کارمند اداره ای هست و خرج نصف زندگی با دوستمه 

چت صفحه ۸ هست 

چقدر کثیف!! خدا از کمرشون بزنه.. بعد شما همچنان باهاشی؟ با لاشی زندگی هم میکنی؟

مگه طلاق داد

رفتم طلاق بگیرم یعنی همه کار کرد مشاور برد ماه ها

مهربون شد

گریه کرد دونگ خونه داد 

ولی پشیمونم ازش بیزارم

اول اینکه لعنت بر هر مردی که به زنش خیانت کنه 

ولی دوستش چجوری با اون خانم در ارتباطه چجوری اصلا باهم صحبت میکنن و از هم با خبر میشن ؟ آیا دوستش با اون خانم حرف نمیزنه اصن ؟ آیا فقط واسه ی جا رزو کردن می‌ترسیده خانمش گوشیشو چک کنه ؟

دوم اینکه ایشون ببینه توی این تاریخ که رزو کردن اون مکان رو شوهرش کجا بوده اون روز و اون ساعت که اینجوری مشخص میشه 

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!

اسی حتی اگر شوهر دوستت راست هم بگه بازم فرقی نمیکنه چون داره به یه مرد کمک میکنه که به زنش خیانت کنه! و وحشتناکه که تمام اداره میدونن و همه دارن شراکت میکنن توی این کثافتکاری!!! و قطعا دوست شوهره هم برای این از این کارا میکنه

اولا دوستت یعنی یادش نیست اون روز شوهرش خونه بوده یانه دوما میتونه تراکنش های کارت شوهرسو ببینه اونروز چقدر از کارتش برداشت شده

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله