2777
2789

فقط اینو میدونم مردهاوهروقت گندکاری میکنن میندازن گردن دوستشون وتواین مواقع هم باهم هماهنگن...یعنی اگر شوهر رو با یه دختر روی تخت هم ببینن میگه نه دوست دختر رفیقمه..چندروز امانت سپرده به من حواسم بهش باشه

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه این مردا یه دوستی دارن که همیشه گوه خوریاشونو بندازن گردنش

اره بخدااینو خوب اومدی ،سوهر منم تایه چیزی میبینم میگه واسه میلاده،اخه لعنتی چ میلادی شد تا میگم الکی نگو میگه برو ازش بپرس میلاد همسایه دیوار به دیوارمونه،شاید میلادم گند کاری هاشو میندازه گردن شوهر من🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بگو بگه میرم به خانم دوستت میگم تا معلوم بشه .شماره دوست دختره رو هم بگیره قبلش بعد که گرفت .

الکی به بهانه سر زدن بره خونه زن اون اقا از اونجا زنگ بزنه بگه اومدم دیدن فلانی اینجوری دست همه مشخص میشه .

فقط باید خوددار باشه و ریلکس

همین دیروز،یکی از دوستای متاهله، پسره خواهرشوهرم،خیانت کرده ب زنش،زنشم فهمیده غوغاشده،اون مرده هم از ...

من بسته کاندوم تو لوازم شوهرم پیدا کردم خودمون استفاده نداریم تا غوغا کردم با دوستش هماهنگ شد زنگ دوستش زد گذاشت اسپیکر که مگه تو ماشین تو نبود من خوشم اومد از جلدش برداشتم اونم گفت اره 

به همین راحتی 

بعدها فهمیدم بله 5 سال دوس دختر داشته

حالا ریلکس برا تو فرستاده چتارو!!؟موبه مو هم تعریف کرده مگه ادم همه چیزه زندگیشو برا دوستش میگه🫠🫠🫤

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین