الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درست. هستن چنین مردهایی اما مردان دست و دل باز هم کم نیستند.
ن باور کن خیلی کم هستن چون من هرچی مرد دیدم همینطوری بودن بنظر خودشون دست دل باز هستن ولی اینطور نیست
بعضیا هم فقط برای خودشون دست دل باز هستن اونای ک رفیق باز هستن خوب برای رفیق . خودشون خرج میکنن ولی وقتی برای همسر میرسن هیچی ندارن
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
ن باور کن خیلی کم هستن چون من هرچی مرد دیدم همینطوری بودن بنظر خودشون دست دل باز هستن ولی اینطور نیس ...
شاید به جهت اینکه من تایم زیادی رو در مناطق اقتصادی کشور گذروندم باهاشون هم عقیده نباشم . چون اکثر برخوردهای با افرادی بوده که به نوعی کارآفرین و حمایتگر بوده اند .
البته باز هم همه یک شخصیت واحد نداشته اند اما اکثراً سخاوتمند بوده اند.
هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!