2777
2789
عنوان

خدا همه رو با متأهلی آزمایش می‌کنه مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
برین دنبال کیسی که اهل ازدواجه و ادای روشنفکریو فمنیستی نداره😃😃

اینا که گفتی یعنی چی!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

میخوای از راه دوستی آشنا بشی؟یا مستقیم خواستگاری و ازدواج

مسلماً یکم آشنایی لازمه قبل از ازدواج درسته؟!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق واقعی و حمایت و احترام و تعهد که در کمترین مردی پیدا میشه.خود مردها طی صدها سال اینو اثبات کردن و سواستفاده هایی که مردا از همسرایی که شاغل نبودن میکردن

.به همین دلیل دخترا مجردی رو به هر ازدواجی ترجیح میدن.

اینک ی خانوم ب دنبال استقال باشع غرور نیست فقط میخاد زندگی خوبی داشته و مرد زندگیش ادم درستی باشه

چون خیلی از خانم‌ها استقلال رو به معنای بی نیازی از مرد معنا می کنند!.

نمیشه که . همه چی ی راهکاری داره!.😂😂😂

دیگه دستتون اخه رو شده 

دیگه زمان مخ زدن تموم شده 

باید اول خودتو بشناسی 

حالا بعدش میتونی در حد اینکه ایا این خانم متناسب با تو هست یا نه فکر کنی 

و اداب پیشنهاد ازدواج رو یاد بگیری 

نه این خز بازی ها و کوچیک کردن خودت اینجا بین این همه خانم 

بزرگ شین یکم و یاد بگیریم لاکچری رفتار کنیم 

یه دختر از پسر ضعیف خوشش نمیاد 

اگه خواستی میتونی الیاس دیواندری رو سرچ کنی دوره داره یاد بگیر درست حسابی 

خوب دیگه انقدر اذیت نمیخواد تاپیک بزن من زن میخوام کی حاضره زن من بشه 😂😂😂والاپسرا انقدر به خودشون ...

چه اپشنی میخوای .. شغل که دارم ، ماشین هم دارم .  قیافه هم که دارم . دیگه از یدنرد چی میخوای .هاااانننن؟؟؟!!!

حالا تو از خودت بگو

چه اپشنی میخوای .. شغل که دارم ، ماشین هم دارم . قیافه هم که دارم . دیگه از یدنرد چی میخوای .هاااان ...

کلا از پسری که اینجا باشه خوشم نمیاد 

چون هرکسی جای خودشو داره 

پسری که بین خانما زیاد باشه دیگه جای خواهر ماست 

عشق واقعی و حمایت و احترام و تعهد که در کمترین مردی پیدا میشه.خود مردها طی صدها سال اینو اثبات کردن ...

فرمودید در کمترین مرد؟!!! احتمالاً دانش دقیقی در مورد مردان ندارید وگرنه اینقدر مرد متعهد و باشخصیت اطرافتمون هست که حد نداره!.

یعنی برین دنبال دخترای ازدواجی. نه دخترایی که تفکر فمنیستی دارن میگن تنها از پس کارامون برمیایم نیاز ...

البته این نوع دخترا کمیابند .! یعنی به قول شما دخترایی که دیدگاه فمینیستی دارن‌!

دیگه دستتون اخه رو شده دیگه زمان مخ زدن تموم شده باید اول خودتو بشناسی حالا بعدش میتونی در حد اینکه ...

حالا خواستمـ سر ظهری ی شوخی بکنمـ شما کل شخصیتمـ رو رو حساب همین شوخی قضاوت کن بعد هم ادای روشن فکرا رو درآر ..!

واقعاً خسته نباشی!؛

کلا از پسری که اینجا باشه خوشم نمیاد چون هرکسی جای خودشو داره پسری که بین خانما زیاد باشه دیگه جای خ ...

خب من از شخصیتی مثل شما خوشم نمیاد . دلیل نمیشه که خودم رو بخاطر کسی که خوشم نمیاد جر بدم.

لطف کن با یک خداحافظی خوشحالم کن و از تاپیک من برو بیرون.!

چون خیلی از خانم‌ها استقلال رو به معنای بی نیازی از مرد معنا می کنند!.

خب دقیقن معنیش این نیست مرد میتونع کل خرج خونه رو بده و پولی خانوم داره میتونه فقط برای خودش خرج کنه 

ببین داداش مثلا خودم مجردم همه خرجمو داداشام میدن فقط لازمه زنگ بزنم بگم پول بزن بحسابم 

نمیگم همه مردا بعضی از مردا وقتی خانومشون بهشون میگن پول بزن بحسابم میپرسن

چی میخری 

بعد میگن اینو ک لازم نداری 

اووووو قیمتش خیلی گرونع 

سر چیزای الکی پول ندارم

واقعن همچین مردای خیلی رو عصابن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

آمار بالای خیانت مردا اثبات میکنه که تعهد در کمتر مردی وجود داره!

خیانت هم اگر به فرض محال باشه با مرد صورت نمیگیره . یعنی یک طرف خیانت زنان هستند .

خوبه که آدم یکم رو منطقش کار کنه.!