2777
2789
عنوان

هدیه برای مادر شوهر و پدر شوهرم

112 بازدید | 23 پست

من فعلا نامزدم بعد مدت طولانی میخام ببینمشون

اونا باید به من هدیه بدن یا من واسشون بگیرم؟

فک نکننن خود شیرینم

چون دوسشون دارم محبت زیاد میکنن واسه احترام میخواستم ببرم به عنوان سوغاتی چیزی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوغاتی اون شهر خودتو بگیر ببر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
درحد شیرینی گل اوکیه بیشتر نه

مگه خواستگاریه🤣

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
شهرتون جداسیه خوراکی از سوغاتیا شهرتون ببر چون شما دارین میرین خونشون

اره سوغاتی خاصی نداره تهرانم

سوغاتی اون شهر خودتو بگیر ببر

اخه منو همسرم  تهرانیم و اونا یه شهر دیگه

اره سوغاتی خاصی نداره تهرانم

یه جعبه شیرینی بگیر ببر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
یه جعبه شیرینی بگیر ببر

کافیه؟ 

کافیه؟

اره

مطمئن باش خوشحال میشن شما هم شعور و مهربونی خودت رو نشون میدی خودشیرینی چیه

اره مرسی

با همسرم مشورت کردم میگه ولش کن نمیخاد