2777
2789
عنوان

هدیه برای مادر شوهر و پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست

اکه مسیرت از قم‌میگذره گز سوهان ......اینا بگیر

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مرسیبا همسرم مشورت کردم میگه ولش کن نمیخاد

اینم هست 

اما دست خالی نرید بهتره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اینم هست اما دست خالی نرید بهتره

اره میدونم حس میکنم تعارف میکنه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
فقط برا خواستگاری گل یا شبرینی میبرین؟!😶

😂😂😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
از سوغاتی‌های وسط راه بگیر، مثلاً سوهان قم 😁

خوراکی بگیریم همشو خودمون میخوریما🤣

خوراکی بگیریم همشو خودمون میخوریما🤣

مهم اینه که دست خالی نباشی، بخور نوش جونت 😁😁 از الان توقع‌های آنچنانی ایجاد نکن، بعداً سخت میشه 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مهم اینه که دست خالی نباشی، بخور نوش جونت 😁😁 از الان توقع‌های آنچنانی ایجاد نکن، بعداً سخت میشه 😉

اره مرسی عزیزم🤍