2777
2789
عنوان

راهنمایی برای تربیت کودک

249 بازدید | 34 پست

سلام مامانها دوقلو دختر پسر دارم شش سالشونه پسرم فوق العاده یعنی خیلی خیلیییببییی نق نقو هستش صبح با نق از جاش بلند میشه حرف زدنش با جیغ و داده اصلا حرف تو سرش نمیره بسیاااار لجباز ...بحث حق انتخاب و ... رو هم رعایت میکنم دیگه خودمم رد دادم و صبح ها با دعوا میفرستم میره مدرسه ..بله میدونم نباید اینکار رو بکنم ولی فک کن یه موجود نق نقو ۶ ـ۷ صبح مدام نق و گریه اینو نمیخوام دست و صورتم رو نمیشورم اسباب بازی که ده ماه پیش گم کرده رو میخواد الانم دارم تایپ میکنم سر درد میگیرم تروخدا بگید من با این بچه چیکار کنم...خواهرش باز یکم حرف حالیش میشه..

سلام،عزیزمبا رفتار کودکت باهاش مواجه نشو،باید نیازشو پیدا کنی.

ممکنه خوابش کافی نباشه سر صبح،ممکنه آهنش پایین باشه یا ویتامین دی.گهی بعد بیدار شدن بچه ها یه چیز کوچولوی شیرین بخورن خلقشون میاد سرجاش.و گاهی بچه ها نق نق میکنن،چون نیاز و احساسشون توسط والدین جدی گرفته نمیشه،مثلا میگن این که گریه ندارهووو.احساس سرکوب شده بچه یه جا دیگه میزنه بیرون،سعی کن باهاش همدلی کنی.به مرور تاثیرشو میبینی،نیتتم از همدلی صادقانه باشه،واقعا از چشم بچه ت دنیاشو ببین.نه اینکه بخوای زودتر ساکت بشه.خداروشکر دخترت آرومتره کارت سبک تره،ولب به هر حال هر لچه منحصر به فرده.کانال تربیت نامحسوس توی ایتا،کانال خوبیه .یک خانم روانشناسه که مطالب خیلی خوبی ارائه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سختهخدا قوتاز اول نق نقو بود؟اهل گوشی و پی اس ۴ و غیره هم هست؟بازی‌ها و کارتون های مورد علاقه ...

اره تقریبا بعد یکسالگی

اوایل گوشی میدادم ولی الان یکی دو سالی هست تی وی و گوشی  کاملا کنترل شده استفاده میکنن..بازی سرعتی دوست داره .. اوایل پازل و درس و هوشش خوبه فقط این اخلاقش تقریبا گند میزنه به همه چی...😣

سلام،عزیزمبا رفتار کودکت باهاش مواجه نشو،باید نیازشو پیدا کنی.ممکنه خوابش کافی نباشه سر صبح،ممکنه آه ...

ماه پیش چکاپ داد همه چی اوکی بود..یعنی بچه شش ساله نباید نیازش رو بگه آخه؟! 

من فکر میکنم باید درموردش با مشاور کودک صحبت کنی ... خدا کمکت کنه واقعا خیلی سخته

هزینه مشاورها خیلی بالا هستش برای ادامه مشاوره ولی حداقل باید با مشاور مدرسه صحبت کنم..

اره تقریبا بعد یکسالگیاوایل گوشی میدادم ولی الان یکی دو سالی هست تی وی و گوشی کاملا کنترل شده استفا ...

من شنیدم بازی که بچه ها انجام میدن روشون خیلی تاثیر میذاره... البته یک مستند دیدم که یک مادر بچه ساکت و آرومی داشت ولی از وقتی که بازی با گوشی رو شروع کرد البته بازی آرومی نبود ..  بعد یک مدتی بچه پرخاشگر شده بود ...اما وقتی گوشی رو ازش گرفتن و بهش ندادن دوباره آروم شد ....

اگر میتونی خودت باهاش بازی کن و بازی گوشی رو کم کم واسش 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

هزینه مشاورها خیلی بالا هستش برای ادامه مشاوره ولی حداقل باید با مشاور مدرسه صحبت کنم..

دوباره نظرمو گفتم بازی با تی وی یا کامپیوتر یا گوشی و.... روی بچه خیلی تاثیر گذاره 

من شنیدم بازی که بچه ها انجام میدن روشون خیلی تاثیر میذاره... البته یک مستند دیدم که یک مادر بچه ساک ...

الان روزی یکی دو ساعت بعد انجام تکالیف هستش ولی باز اونم قطع میکنم..

ماه پیش چکاپ داد همه چی اوکی بود..یعنی بچه شش ساله نباید نیازش رو بگه آخه؟!

قربونت برم،باور کن پسر منم همین سنه،اونم خیلی غرغروئه...

ببین توقعت رو هم سطح کودکت کن،من با غر هاش تقریبا کنار اومدم،وقتی که فهمیدم اون چون زورش به داداشش نمیرسه،داد و هوارش به هواست😅ولی واقعا وقتایی که بهش میگم تو الان اینجودی احساس کردی،دلت میخواست اینجوری اتفاق بیفته..خیلی آروم میشه،بچه ها دایره لغاتشون محدوده،خیلی محدود و دانششون محدودتر،اینا رو از ما میگیرن،یه مدت سعی کن بهش بگی،بگی الان اینطوری احساس میکنی؟به مرور یاد میگیره به جای گریه و غر،احساس و نیازشو بیان کنه

منم همین وضعم نمیتونه مشاوره بدمچون امروز خیلی بد کتکشون زدم جفتشون و خدالعنتم کنه

نمیگم کارمون درسته ولی ببخشید آدم عین دیوونه ها میشه بابا ها که کلا کاری به کار بچه ندارن متاسفانه

الان روزی یکی دو ساعت بعد انجام تکالیف هستش ولی باز اونم قطع میکنم..

زیاده برای بچه تو این سن از نظر من...

بهشون بازی یاد بده بازی کنن دوتایی