2777
2789
عنوان

راهنمایی برای تربیت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست
قربونت برم،باور کن پسر منم همین سنه،اونم خیلی غرغروئه...ببین توقعت رو هم سطح کودکت کن،من با غر هاش ت ...

الان از مدرسه اومد داشت غر میزد ناهار آوردم گفتم شاید گرسنه ست خواهرش اومد خورد اینم دوباره گیر داد اینو نمیخورم اونو نمیخورم گذاشتم رو میز گفتم میخوری بخور نمیخوری نخور با غر برداشت رفت نشست با دعوا خورد الان یکم آروم گرفت..بهش هم میگی میگه نه اینجوری نیست درباره خواب هم همینطور..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم 5 سالشه و همینه 

دیگه جزو بچه های سخت به حساب میان

من مشاوره هم میرم ولی تاثیری نداشته 

دیگه یاد گرفتم چطوری باهاش حرف بزنم و کنار بیام

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
نمیگم کارمون درسته ولی ببخشید آدم عین دیوونه ها میشه بابا ها که کلا کاری به کار بچه ندارن متاسفانه

احتمالا مشکل تون از همین‌جاست 

پدر فوق‌العاده بهتر میتونه بچه هارو مدیریت کنه 

بنظرم بهتره خودت و همسرت برید مشاوره 

بگو برا سرمون که اینجوریه بیا بریم حالش خوب بشه 

مشاور با همسرتون صحبت کنه 

بعدم جدا باز برا گس تون باید برید مشاوره 

یه مشاور کودک کاربلد با قیمت مناسب پیدا کنید 

میدونم هزینه ممکنه الان به چشم تون زیاد بیاد ولی 

بعدا اگه با طرحواره بزرگ بشه ممکنه نتونه زندگی خوبی داشته باشه ممکنه تو همه چی شکست بخوره پس این هزینه برای جلوگیری از چیزای بدتر بنظرم میصرفه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۱۴۸۰.صدای مشاور،برای بهزیستیه،تلفنی و رایگان

بالغ بر صد تا پیج و کانال دارم ولی بخدا نمیشه مجبور میشه آدم کتک بزنه خدا لعنتم کنه چقدر عذاب وجدان گرفتم

گلدونمو هشت تومن خریده بودم شکست خورد شد 

احتمالا مشکل تون از همین‌جاست پدر فوق‌العاده بهتر میتونه بچه هارو مدیریت کنه بنظرم بهتره خودت و همسر ...

میدونم بخاطر کمکاری همسرم هم هست ولی زیر بار نمیره مشاور هم نمیاد همون یه چند بار برم مشاور مدرسه یا خانه بهداشت ببینم چی میگه

آخه ما قلق ش رو بلدیم جامعه که بلد نیست نگران آینده شم..🥺

قرار نیست که همینجوری بزرگ بشه 

ما تو چالش ها کمک میکنیم و راهکار بهشون میدیم کم کم یاد می‌گیرند 

همونطور که خودمون داریم یاد میگیریم و تغییر میکنیم

میتونه خیلی تدریجی باشه ولی نباید ناامید شد

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

منم پسرم خیلی لجباز بود اصلا حرف گوش نمیکرد 

حرفایی بی ادبی هم از دوستاش یاد گرفته بود واقعا نگران بودم ک جلو خانواده شوهرم آبروم نره فکر میکردن حتما تو خونه خودمون اینجور هسیم . ی خانم دکتر روانشناسی ب اسم بهار محمدیانفر تو فردیس کرج رفتیم عالی بود با همون ی جلسه خیلی بهتر شد . مشاوره تلفنی هم دارن 

۰۹۳۹۹۳۶۹۱۸۶ . حالا اگ جواب گرفتید منم دعا کنید .

من خیلی مورد های خانوادگی خودمم داشتم حل شد با ایشون 

بالغ بر صد تا پیج و کانال دارم ولی بخدا نمیشه مجبور میشه آدم کتک بزنه خدا لعنتم کنه چقدر عذاب وجدان ...

میفهمم چه حالی رو تجربه میکنید😔😔

حتما برای خودتون هم پیگیری کنید،از لحاظ جسمی یک چکاپ بدین.احتمالا فشار زیادی روتون هست

الان از مدرسه اومد داشت غر میزد ناهار آوردم گفتم شاید گرسنه ست خواهرش اومد خورد اینم دوباره گیر داد ...

امتحان کردی اینجور مواقع بغلش کنی؟تاثیری داشتی؟گاهی فقط سکوت و کنار بچه بودن،حالشو عوض میکنه،میفهمه حال من برای مامانم مهمه.

یادمه یه مشاوری تعریف میکرد که پسر خانواده ،موقع زنگ خونه،دلش نمیخواست برگرده خونه،آخر متوجه شدم،پسر که فقط یه خواهر داره و هر دو با مادر زندگی میکردن...سر اینکه موقع شامو ناهار مادر اول بشقاب غذا رو برای خواهرش میکشیده،احساس کرده بوده مادرش دوسش نداره..به همین سادگی