2777
2789

منظورم برزخ و مرگ و ایناس

هرچی میدونید بگید

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتیم که تاحالا 

ولی خب بنظرم منم زندگی اصلی ما اون دنیا رقم میخوره 

اینجا جای هست فقط برای امتحان پس دادن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

مباحث آن سوی مرگ‌استاد امینی خواهو شرح بر کتاب سه دقیقه درقیامت استاد امینی خواه رو گوش بدین حتما

ممنونن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

همه چیو که نمیشه از اون دنیا فهمید ولی اگه بخوای یه اطلاعاتی بگیری اینو از نت سرچ بزن وگوش کن خیلی ...

کتاب های سه دقیقه در قیامت

شنود

بازگشت

تقاص

با بابا

نسیم‌هایی از ملکوت از نشرشهید ابراهیم‌هادی هم ارزان قیمت هم‌همه فهم نکات‌جالبی از آن سوی هستی رو روشن میکنن

آقا هستم

کتاب های سه دقیقه در قیامتشنودبازگشتتقاصبا بابانسیم‌هایی از ملکوت از نشرشهید ابراهیم‌هادی هم ارزان ق ...

من شنود رو گوش دادم سه دقیقه در قیامت هم دوسه تا فایل شو گوش دادم ولی آنسوی مرگ به زبان ساده تر و سریعتر پیش می‌ره  برای شروع بنظرم بهتره 

من شنود رو گوش دادم سه دقیقه در قیامت هم دوسه تا فایل شو گوش دادم ولی آنسوی مرگ به زبان ساده تر و سر ...

درسته

بنظر من گل مباحث سه دقیقه در قیامت از ارتباطات با نامحرمه که فکر کنم از جلسه ۴۰ ببعد شروع میشه

یعنی درد امروز جامعه هم هست و بشدت وحشناکه

آقا هستم