2777
2789
عنوان

خاطره ای از قبرستون

123 بازدید | 14 پست

خاطراتتونو از قبرستون چه ترسناک چه حس هرچی بگید

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ی بار ی قبر خالی نگاه کردم واقعا ترسناک بود 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها خاطره ی ترسناک و بد پنجاه روز پیش بود که داداشمو کردیم زیر خاک هیچ کاری هم از دستمون بر نیومد

چه حس بدی، خدابیامرزش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

برای خاکسپاری مادربزرگم موقعی که خواستن بیارنش نمازشو بخونیم دستام مشت میشدن بدون دلیل،برای خاکسپاری مادرشوهر دخترخالمم بازم دستام مشت شدن

هنوز نفهمیدم که چرا دستام اینجور شدن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

یه بچه‌ زیر۱۰سال از اقوام‌ما فوت کرد

شب اول قبرش پدر‌مادر و عمه‌ومادربزرگ‌و عموش رفتن‌کنار مزار این بچه‌گریه‌میکردن

ساعت حدودا از ده یازده شب گذشته بود

کنار قبر‌نشسته بودن

میگفتن یهو صدای شدید ریزش آوار ولرزش زمین از قبر بغلی شنیدیم وصدای بلند جیغ یک زن که از داخل اون قبر شنیدیم

چنان شدید بود که ههمون از جا بلند شدیم‌و فرار کردیم

اون قبر روز قبل یه خانمی دفن شده بود

آقا هستم

یه بچه‌ زیر۱۰سال از اقوام‌ما فوت کردشب اول قبرش پدر‌مادر و عمه‌ومادربزرگ‌و عموش رفتن‌کنار مزار این ب ...

ای وای عذاب قبر بوده لابد 

یه خاطره هم استاد امینی خواه میگفتن

از شخصی که با برزخ ارتباط داره

میگفت سه‌نفر که خیلیم‌آدمای آنچنان مومنی نبودن با شخصی که بابرزخ ارتباط داره رفتیم یه قبرستان قدیمی ومتروکه توی شهر قم

میگفت این شخص به ما‌گفت میخام یه میت که یه زن فاحشه بوده رو بیارم بالای قبرش شما صورت برزخیشو ببینین

میگفت یهو دیدیم روی یه قبر یکی‌اومد بالا

صورت صورته سگ

بدن بدنه بوزینه

میگفت اون‌چندهمراه فوری پس‌افتادن وغش کردن

آقا هستم

ای وای عذاب قبر بوده لابد

از این اشخاص‌خودم شنیدم

آدمای اهل نماز‌و‌واجباتم نیستن که بگم خواستن‌اینجوری بتوسونن مارو

یعنی خیلی معتقد نیستن

ولی‌گفتن خودمون شنیدیم وحس کردیم

طوری که فرار کردیم‌از‌کنار قبر و جرئت نداشتیم برگردیم

آقا هستم

یه خاطره هم استاد امینی خواه میگفتناز شخصی که با برزخ ارتباط دارهمیگفت سه‌نفر که خیلیم‌آدمای آنچنان ...

وای ترسم داره از گناهام بیشتر میشه.. 

چقدر ترسناکه اون دنیا

وای ترسم داره از گناهام بیشتر میشه.. چقدر ترسناکه اون دنیا

ترس باید از اعمال‌وگناه باشه نه‌اون‌دنیا

اینا صورت اعمال‌ماست

اونجا‌باطن‌ما عین‌ظاهر‌ماست

برخلاف دنیا‌که ظاهر‌رو‌خوب‌جلوه‌میدیم

آقا هستم