2777
2789
عنوان

اونایی که پروتئین کردن موهاشون یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 47 پست
بخاطر کراتینه دیگه کراتین ریزش میاره ولی در حدی که بترسی نیس ....در کل یکی دوبار تو عمر ضرر نداره .. ...

من پروتئین بود 

یه بار هشت ماه قبل انجام دادم اصلا موهام تغییری نکرد اصلا تازه موهام وز شده وگرنه اصلا اخه مواد خیلی کم زد از دوستام بود خلاصه هیچ تاویزی نداشت بعد اینکی موادش قوی بود نرم شده اما اینجوری شده میترسم نمیدونم چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کراتینه دیگه کراتین ریزش میاره ولی در حدی که بترسی نیس ....در کل یکی دوبار تو عمر ضرر نداره .. ...

دیگه انجام نمیدم همین دوبار بار اول و اخرم بود فقط از این حالت خارج بشه من خیلی نگرانم 

بعد یانی بعد ۴ ماه این حالت چرب مانندش میره؟؟

نترس یکی دو ماه دیگه اثرش کلا میره

واقعا خدا از دهنت بشنوه 

میگم مال شما هم بعد حمام شونه میکرد میریخت یه مقدار؟؟

بعد من ریشه موهام دراومده ریشه ها را میتونم رنگ کنم؟

اره اگه از. قبل نبوده

اره نبوده الان اینجوری شده اصلا اینجوری نبود پفی بود خیلی الان انگار چسبیدن به هم 

شما هم همینطوره؟

بعد کف سرتون زود خارش نمیکیره 

رنگ بزاری که کراتینت میره

ریششو فقط که مشکی شده رنگ ساده دکلره نه میخوام یه وقت ریسه موهام با رنگ آسیب نبینه 

بعد چه قدر رنگ کنم فقط ریشه هامو بهتره؟؟

ریششو فقط که مشکی شده رنگ ساده دکلره نه میخوام یه وقت ریسه موهام با رنگ آسیب نبینه بعد چه قدر رنگ کن ...

رنگ ساده ام باز کراتینتو از بین میبینه ..دوتاشم شیمیاییه موهات آسیب میبینن مگه اینکه رنگ بدون آمونیاک اصل بگیری .که بازم نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی ارایشگر من اینجوری میگفت

رنگ ساده ام باز کراتینتو از بین میبینه ..دوتاشم شیمیاییه موهات آسیب میبینن مگه اینکه رنگ بدون آمونیا ...

اره فقط رنگ به زیشه موهامم میخوام بزنم که موهام خودمه به اون قیمت ها نمیزنم اصلا