2777
2789
عنوان

اونایی که پروتئین کردن موهاشون یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 47 پست
خواهر منم پروتئین کرد فکر کرد با کراتین حالا خیلی فرق داره ممکنه بخاطر اسمش ریزش نگیره بهترین سالن ت ...

میگم بعد که اور پروتئن رفت بهتر نشد دوباره موهاش 

خیلی استرس دارم میگم نکنه همه موهام بریزه خیلی نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه اصلا الان برا خواهر شما بهتر نشده؟چند وقته انجام داده

هشت نه ماه خیلی می‌ریخت موهاش تازه خواهرم کلی هم قرص و مکمل میخوره زینک و نمی‌دونم کلاژن و..الان فکر کنم کمتر میریزع بخدا موهای خودش خیلی هم بهتر بود اصلا شده انگار دم موش .بس کند پشت شده حالا من موهام میگم خودش صافه حجمش همینه دیگه کم هم نیست اصلاً ولی اگر کراتین کنم خیلی صاف تر هم ممکنه بشه ولی ریزش میگیره 

هشت نه ماه خیلی می‌ریخت موهاش تازه خواهرم کلی هم قرص و مکمل میخوره زینک و نمی‌دونم کلاژن و..الان فکر ...

خوب پس خدا روشکر بهتر شده 

من موهام اونقدر نمیریزه 

فقط بعد حمام وقتی سشوار میکشم یکم بیشتر میریزه وگرنه عادی برس بکشم شاید ده تا دونه انتها مو اونم که آسیب دیده است بیفته وگرنه اونجوری نیست الان دیگه دوماه تمام شد تو ماه سوم که انجام دادم فکر کنم بیشتر ریزششم تمام شده باشه

من تا حالا دوبار کراتین کردم چون موی بلوند دوس دارم دکلره که میکنم زیباییش با کراتین صد برابر میشه ...سه چهار ماه خوبه بعن سه چهار ماه حدود دو ماه ریزش میگیره .بعدم ول میشه .اما بازم بخوام دکلره کنم بازم کراتین میکنم چون قشنگ میشن 😅

من تا حالا دوبار کراتین کردم چون موی بلوند دوس دارم دکلره که میکنم زیباییش با کراتین صد برابر میشه . ...

من الان تو ماه سوم که پروتئین کردم 

مال من اگرم بوده ریزش این چند وقت بود چون الان چند وقته یعنی سه هفته است دقت میکنم فقط بعد حمام با سشوار یکم میریزه ۶۰ تا تار مپ اونم نه تار مو کامل انتهای مو وگرنه خوبه فکر کنم اور ۵ ماه باشه درسته؟یعنی بعدش دوباره این مالت چرب مانند و کم حجمیش میره؟؟

من الان تو ماه سوم که پروتئین کردم مال من اگرم بوده ریزش این چند وقت بود چون الان چند وقته یعنی سه ه ...

اره عزیزم کاملا میره نگران نباش .من تازه چون استرسی ام بخاطر استرس زیاد موهام میریخت کراتینم قاطیش شده بود دیگه تاثیر داشت 😅ولی با شامپو معمولی نشور ساقه موهاتو حیفه دیگه هزینه کردی و اثراتشو گذاشته 

اره عزیزم کاملا میره نگران نباش .من تازه چون استرسی ام بخاطر استرس زیاد موهام میریخت کراتینم قاطیش ش ...

چه میدونم میشورم که زود بره 

الان دست میزنم کم مجم شده حالت چسبیده به همه موهام اوایل اینجوری نبود الان بعد یک ماه نرمتر شده جا افتاده کم حجمتر شده نمیدونم به خطر اثر مواد یا ریخته نمیدونم اما دست میزنم نرم شده هیلی

اره عزیزم کاملا میره نگران نباش .من تازه چون استرسی ام بخاطر استرس زیاد موهام میریخت کراتینم قاطیش ش ...

بعد دوباره مثل قبل میشه یعنی از این حالت نرمی خارج میشه 

اصلا من پفی دوست دارم انگار ☺️ بعد چقذثدرردوباره اونجوری میشه تا ۴ ماه ممکنه طول بکشه

راستی اگه روش رنگ بزارم اورش میره

چه میدونم میشورم که زود بره الان دست میزنم کم مجم شده حالت چسبیده به همه موهام اوایل اینجوری نبود ال ...

بخاطر کراتینه دیگه 

کراتین ریزش میاره ولی در حدی که بترسی نیس ....در کل یکی دوبار تو عمر ضرر نداره ..زیادش چرا

اها یه یوال دیگه میگم من زود کف سرم خارش میگره فکر کنم چون چرب مانند مو اینجوری میشه درسته دو رپز از حمام میگذره خارش میگیره 

بعد دوباره مثل قبل میشه یعنی از این حالت نرمی خارج میشه اصلا من پفی دوست دارم انگار ☺️ بعد چقذثدرردو ...

اثرش چهار پنح ماه میمونه ...رنگ نزار دیگخ موهام میسوزه بزار کراتینه کم کم بره به موهات برس تا جون بگیره بعد رنگ کن ....اصلا تو که پفی دوس داشتی چرا کراتین کردی؟😅