2777
2789
عنوان

برای گرفتن وام ازدواج از بانک رسالت باید شغل داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راسته ۳۵۰ تومانی هم نیست.اونایی که وضعشون بهتره ۲۰۰ اونایی هم که نه ۲۷۰ البته نمیدونم اجرا شده ی ...

چقدر بد حالا شاید عروس دوماد بدبخت دوست داشته باشن یه زمینی چیزی بخرن یعنی چی اینکار😒

اره کامل فکر کنم‌تصویب شده و تا عید قرهره به چندین زوج کارت بدن

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

اجرا شده؟

میگن تا پایان همین امسال قراره ۲۵۰ کارت اعتباری صادر بشه 

داره اجرا میشه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

چقدر بد حالا شاید عروس دوماد بدبخت دوست داشته باشن یه زمینی چیزی بخرن یعنی چی اینکار😒اره کامل فکر ک ...

اره 

خدا نسازه براشون آخه اونم کالای ایرانی فقط 

فقط پول دزدی خودشون رو‌بیشتر میکنن همین 

اره خدا نسازه براشون آخه اونم کالای ایرانی فقط فقط پول دزدی خودشون رو‌بیشتر میکنن همین

باز الان رفتم دیدم اینو تو کانال گذاشتن 🤔

_وام نقدی ازدواج حذف نمیشود، کارت رفاهی جهیزیه در کنار تسهیلات ازدواج

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی : ادعای برخی رسانه ها مبنی بر حذف وام نقدی ازدواج تکذیب میشود‌.وام رفاهی متصل به اوراق گامی برای آن دسته از متقاضیان وام ازدواج که متقاضی خرید جهیزیه از کالای ایرانی هستند تا پایان آبان ماه اجرا میشود‌.

باز الان رفتم دیدم اینو تو کانال گذاشتن 🤔_وام نقدی ازدواج حذف نمیشود، کارت رفاهی جهیزیه در کنار تسه ...

اگه اینطوری باشه واقعا عالیه 

چون دارن مبلغ وام ازدواج رو‌کم میکنن شاید همینه 

اگه اینطوری باشه واقعا عالیه چون دارن مبلغ وام ازدواج رو‌کم میکنن شاید همینه

خدا کنه این راست باشه