من ۲۰ سالمه عاشق یکیم که ۳۰ سالشه قرار ازدواج داریم ولی این در طول روز اصلا پیداش نیست شبا پیداش میشه وقتی نیاز به محبت داره میاد و مشکوک رفتار میکنه
همش میگه کار دارم سرم شلوغه . در طول روز ساعت ۷ به بعد شاید یه بار زنگ بزنه و شبا ساعت ۱۲ اینا . چت نداریم اصلا . بخوام توصیف کنم قیافه معمولی داره قد ۱۷۹و هیکل فیت و خوبی داره . کارگاه دارن با برادرش . خرید فروش متشین هم میکنه . خونه فعلن نداره ماشین فعلن پرایده ولی کاراش روبهراه بشه وضعش خیلی توپ و عالی میشه .سواد هم فوق لیسانس
بعد یه پسر ۲۱ ساله که دانشجو آزاد هست ماشین کوئیک و خونه ۹۰ متری داره تو این سن ماهی ۱۴ حقوق داره وضع اینم قراره بهتر بشه قصدش واقعاااا جدیه در طول روز نفس میکشه خبر میده مادرش پدرش حتی خاله هاش هم خبر دارن منو میخواد
قیافه معمولی قد ۱۷۸ هیکل معمولی
هر چی گفتم گفته چشم
منتهی یه بار قرار رفتم اصلا حس مرد بودن ازش نگرفتم خیلیییی بچس. خیلیییی حرف میزنه . چرت و پرت و بیخود حرف میزنه .حس میکنم از اوناست که تو دانشگاه و فامیل دست میندازنش .حرف زدنش هم دلنشین نیست چند تا تیکه کلام داره همش تکرار میونه گیر میکنه موقع حرف زدن .
من چه خاکی به سر بریزم ؟؟؟ چه گوهی بخورم ؟؟؟ هر چی بلاک میکنم ولم نمیکنهههه از همه جا بلاک میکنم از یه جا پیداش میشه ! همش آب میوه و خوراکی میخره میفرسته برام . تو این یک هفته من انواع آب میوه خوردم 😂میگم جان مادرت نفرست نمیخواممممم تو رو قرآن نفرست ولم کن 😭نمیخوامت بروووو تو رو خدا . میگه آسمون بری زمین بیای مال منی . الانم بلاکه از اسنپ زنگ زدن سفارش ثبت شده هزینه پرداخت شده آدرس بده بیارن😭😭😭😭