2777
2789

من ۲۰ سالمه عاشق یکیم که ۳۰ سالشه قرار ازدواج داریم ولی این در طول روز اصلا پیداش نیست شبا پیداش میشه وقتی نیاز به محبت داره میاد و مشکوک رفتار میکنه 

همش میگه کار دارم سرم شلوغه . در طول روز ساعت ۷ به بعد شاید یه بار زنگ بزنه و شبا ساعت ۱۲ اینا . چت نداریم اصلا . بخوام توصیف کنم قیافه معمولی داره قد ۱۷۹و هیکل فیت و خوبی داره . کارگاه دارن با برادرش . خرید فروش متشین هم میکنه . خونه فعلن نداره ماشین فعلن پرایده ولی کاراش روبه‌راه بشه وضعش خیلی توپ و عالی میشه .سواد هم فوق لیسانس

بعد یه پسر ۲۱ ساله که دانشجو آزاد هست ماشین کوئیک و خونه ۹۰ متری داره  تو این سن ماهی ۱۴ حقوق داره وضع اینم قراره بهتر بشه قصدش واقعاااا جدیه در طول روز نفس میکشه خبر میده مادرش پدرش حتی خاله هاش هم خبر دارن منو میخواد 

قیافه معمولی قد ۱۷۸ هیکل معمولی 

هر چی گفتم گفته چشم 

منتهی یه بار قرار رفتم اصلا حس مرد بودن ازش نگرفتم خیلیییی بچس. خیلیییی حرف میزنه . چرت و پرت و بیخود حرف میزنه .حس میکنم از اوناست که تو دانشگاه و فامیل دست میندازنش .حرف زدنش هم دلنشین نیست چند تا تیکه کلام داره همش تکرار میونه گیر میکنه موقع حرف زدن .

من چه خاکی به سر بریزم ؟؟؟ چه گوهی بخورم ؟؟؟ هر چی بلاک میکنم ولم نمیکنهههه از همه جا بلاک میکنم از یه جا پیداش میشه ! همش آب میوه و خوراکی می‌خره میفرسته برام . تو این یک هفته من انواع آب میوه خوردم 😂میگم جان مادرت نفرست نمیخواممممم تو رو قرآن نفرست ولم کن 😭نمیخوامت بروووو تو رو خدا . میگه آسمون بری زمین بیای مال منی . الانم بلاکه از اسنپ زنگ زدن سفارش ثبت شده هزینه پرداخت شده آدرس بده بیارن😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم گزینه ی دوم بهتره🥴 نسبت به اولی ...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دومی خیلی صاف و ساده ست اگه واقعا نمیخوایش خیلی جدی بگو خاستگار دارم و قراره ازدواج کنیم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نهه آب میوه طبیعی حالا به کنارلوازم آرایش لباس اخه هنوز یک هفتس اومده

بنده خدا 😄.لوازم ارایشی از کجا میدونه چی به چیه چه خبره .حداقل غذا برات سفارش بده پیتزایی .سیب سرخ کرده ای .اکبر جوجه ای.هر دوتاشون تا نیمدن خواستگاری نمیتونی فکر کنی این منو میخواد اون منو نمیخواد به نظرم‌دومیه چند وقته دیگه آتیش عشقش خاموش میشه اون موقع میتونی درست تصمیم بگیری.