2777
2789
عنوان

خانم ها شما باشید تن به این ازدواج می دید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 50 پست
ی چیزی بگم احتمالش کمه بعد تو با هیچ دختری نباشه یا هیچ تلاشی نکرده باشه ولی اوناش مهم نیست ما همه ج ...

شما نمی دونی من چههه قدر بدبینم

وقتی من مطمئن باشم نبوده یعنی واقعا نبوده

دیروز که پیام داد و حرف خواستگاری رو زد

این ویس رو فرستاد:که فلان دوستم بهم گفته تو روانی که نمی تونی بری با آدم جدید انگار افسار تو دست خودت نیست

این آقا هم به دوستش گفته آره انگار احساس می کنم نیلو(من) همیشه منتظر منه و اگه بفهمه این همه سال بهش وفادار موندم به مردی مثل من افتخار می کنه....

نیلو انگار اینا خودمو  نگه داشتم برات که بعدا یه جایزه ازت بگیرم...

اشنایی که با ده بار جدا شدن باشه از ازدواجش چه توقعی میشه داشت؟

رابطه رلی ی رابطه بی هدفه همیشه ولی ازدواج فرق میکنه هدف داره اون دوتا ادم دائم پیش همن بهم تعهد دارن سعی میکنن تا حدودی مدارا کنن جدایی که با خیانت و کتک و دروغ باشه اره نباید برگشت ولی جدایی سر لجبازی یا بحث ارزش داره من مورد دیدم زن و شوهر طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن الان ده ساله دارن زندگی میکنن بعد طلاقشونم ربطی نداره جدایی پیش میاد ولی برگشت به ی رابطه باید از روی اگاهی زیادو کمک مشار باشه که مشکلاتشونو حل کنن شاید زندگی خوبی بشه شایدم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاری انجامداده که خودشو ثابت کرده؟

همین که اومده جلو و.... چیزهای که ما از خصوصیات خوبش نمی دونیم چون اسی فقط داره از بدی ها یا نقطه ضعف های طرف میگه اگه اونم واقعا درست در بیاد مگه میشه تو یه رابطه یکی صد یکی صفر باشه ؟!

رابطه رلی ی رابطه بی هدفه همیشه ولی ازدواج فرق میکنه هدف داره اون دوتا ادم دائم پیش همن بهم تعهد دار ...

رابطه دوستی  بدون عشق باشه بله.ولی حتی دو مورد زن و شوهر عشقی وجود نداشته که تونستن بدون هم زندگی کنن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
همین که اومده جلو و.... چیزهای که ما از خصوصیات خوبش نمی دونیم چون اسی فقط داره از بدی ها یا نقطه ضع ...

نه دیگه نقاط قوتش

همین وفاداریشه، هوششه، وصعیت مالی نسبتا خوبشه،خوش اخلاقی و صبرشه‌..گفتم که

همین که اومده جلو و.... چیزهای که ما از خصوصیات خوبش نمی دونیم چون اسی فقط داره از بدی ها یا نقطه ضع ...

پیشنهاد ازدواج ربطی به ثابت کردن خودش نداره.بله همه چیز دو طرفه هست

شما نمی دونی من چههه قدر بدبینموقتی من مطمئن باشم نبوده یعنی واقعا نبودهدیروز که پیام داد و حرف خواس ...

ببین عزیزم متوجه حرفتم خب منم این حرفارو شنیدم که اره نتونستم با کسی باشم و به کسی غیر تو نزدیک نشدم ولی به نظر من چرته محض اگه تو رابطه هم نرفته باشه صددرصد تلاشی برای یکی دیگه کرده وگرنه از تو جدا نمیشد یا دووم نمی اورد جدایی رو در کل حرکتت ریسکیه و میخوای ازدواج کنی به نظرم بهتره اگه ارزش داره حتما از چهارتا ادم با سواد کمک بگیری 

رابطه دوستی بدون عشق باشه بله.ولی حتی دو مورد زن و شوهر عشقی وجود نداشته که تونستن بدون هم زندگی کن ...

عشقی وجود نداره همه چی ی معامله س حتی ازدواج هرکی بهتر باشه تو برای به دست اوردنش تلاش میکنی 

عشقی وجود نداره همه چی ی معامله س حتی ازدواج هرکی بهتر باشه تو برای به دست اوردنش تلاش میکنی

من به چشم معامله بهش نگاه نکردم .چرا وجود نداره؟

ربطش خیلی زیاد ، چون می تونست دوباره برگرده دو ماه رل بزنه بر ه پشت سرشو نگاه نکنه

خب قبلا اینکارو کرده دیگه

من به چشم معامله بهش نگاه نکردم .چرا وجود نداره؟

ببخشید ولی واقعا تو این دنیا مهم نیست تو به چه چشمی نگا کنی ازدواج رابطه ی معامله س عشقی نیست ولی تو میتونی ادمی رو دوست داشته باشی ولی عشق نه و تقریبا همه ش هم از سر وابستگی و غریزه میاد 

نه دیگه نقاط قوتشهمین وفاداریشه، هوششه، وصعیت مالی نسبتا خوبشه،خوش اخلاقی و صبرشه‌..گفتم که

آفرین الان شد ، ببین به این فکر کن چرا به بقیه سریع گفتی نه و تموم شد ولی این یه نفر هنوز داری راجبش فکر می کنی یا مشورت می گیری از بقیه چه تفاوتی با بقیه داشته که هنوز دو دلی ، من نمی گم ازدواج کن باهش 

ولی حداقل سبک و سنگین کن بعد جواب بده .

در مورد اینکه گفتی سراغ هیچ دختر دیگه نرفته از بی عرضگیش نیست خیلی از مردها به یه نفر فقط وفادار می مونند حتی اگه قسمت هم نشدند