2777
2789
عنوان

خانم ها شما باشید تن به این ازدواج می دید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 50 پست
دلیل کات چی بود

بار دوم کات می گفت اون طور که من عاشقت بودم عاشقم نیستی

می گفتم اوج نشون دادن من همینه....

حالا هم همینو می گم بهش....می گم من همون آدمم می گه دیگه کنار اومدم و دیگه کسی مثل تو به چشمم نمیاد...برای همین حل شده اس برام

بار اولشم ده بار خودمو کشتم و گفتم که دوست مذهبیت که روش قسم می خوری به من بد نگاه می کنه..هی گفت نه

در آخر که دوستش از من خواستگاری کرد و خودم اطلاع دادم گفتم ببین چه قدر از تو نمی ترسه که بر و بر اومده توی دانشکده چنین وقیحانه خواسته اشو می گه...من مقصر شدم و جدا شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ازدواج میکردم خودش رو ثابت کرده دیگه ، اگه کاتب به وجود اومده از سمت دو طرف بوده  بعد کاتی هم که خواستگار راه دادی یعنی چه قبل چه بعدش هیچ کدوم نه ضرر نه آسیبی دیدید مگه اینکه موضوع کاتب خیلی مهم باشه که اون موقع بگم مورد خوبی نیست

دیگه باهاش وارد رابطه دوستی نشو فقط رسمی اگه واقعا اومد جلو اوکیه چند جلسه مشاورم باهاش برو من اشنای خودمون با یکی بود ولی در طی چندسال فقط چندبار باهم حرف زدن و ی مدتم تو رابطه بودن پسره تو دوران جدایی از دختره با یکی دیگه هم رفت تو رابطه ولی باز برگشت به این اما اینبار ازدواج کردن انقد زندگی خوبی دارن ولی میگم دختره طولانی با پسره تو رابطه نبود کوتاه تو رابطه بودن و بعدش کم و بیش از هم خبر داشتن حتی وقتی پسره تو رابطه بود اگه بخوادت باهات ازدواج میکنه فقط دیگه رابطه دوستی نه ولی مشاوره هم برو

بار دوم کات می گفت اون طور که من عاشقت بودم عاشقم نیستیمی گفتم اوج نشون دادن من همینه....حالا هم همی ...

این ی واقعیته میگه اگه پسرای دوست پسرت رو تو چشم دارن پس دوست پسرت راجع تو جدی نیست شاید اون موقع نبوده شاید بعدا دوباره حرفتو باور نکنه به نظرم ی مشاوره برو من خودم الان ی اکس دارم میگه دیگه باهات نمیام تو رابطه رلی دفعه بعدی که برگدم فقط برای ازدواج میام من منتظرش نیستم اما حق میگه رابطه رلی بی هدفه فقط ازدواج

این ی واقعیته میگه اگه پسرای دوست پسرت رو تو چشم دارن پس دوست پسرت راجع تو جدی نیست شاید اون موقع نب ...

آره این جمله رو توی اینستا هم دیدم 

ولی این آدم خیلیییی ازدواجیه...

این که دوستش اومد گفت از بی عرضگی اینه

خیلیییی ساده اس توی پیام اولمم گفتم

حتی بهش گفتم تو بعد از منم دنبال دختری نرفتی به خاطر این نیست که منو دوست داری ..حس می کنم تواناییشو نداری...

جمله ام بده هااا ولی واقعیته ....نمی دونم وفاداری و صادقتشو بپذیرم یا از این حجم از پخمگی بترررسم

شما خودت چرا کات کردی؟رابطه ای که اینقدر بهم بخور بتونین بی خبر از هم بمونین ازدواجش چه فایده ای داره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آره این جمله رو توی اینستا هم دیدم ولی این آدم خیلیییی ازدواجیه...این که دوستش اومد گفت از بی عرضگی ...

ی چیزی بگم احتمالش کمه بعد تو با هیچ دختری نباشه یا هیچ تلاشی نکرده باشه ولی اوناش مهم نیست ما همه جوونیم و جوونی میکنیم ولی باور نکن که با هیچکس نبوده در کل مشاوره بری بهتره تا نی نی سایت اگه دوسش داری اونم دوست داره از نظر اخلاقی مالی هم اوکی هستید تا حدودی ارزش داره بخاطرش پیش مشاور یا روانشناسي چیزی بری

شما خودت چرا کات کردی؟رابطه ای که اینقدر بهم بخور بتونین بی خبر از هم بمونین ازدواجش چه فایده ای دار ...

آخه دست من نبود....

وقتی می گه جداشیم من که نمی تونم آویزونش بشم....

حق با شماست عشق بین ما مرده....ولی ما خیلییی شبیه بهمیم..

همه ی دانشگاه هامون از لیسانس تا دکترا یکی بوده

علایقمون

خانواده هامون..

خیلی منطقیه ازدواج اتفاق بیفته

آخه دست من نبود....وقتی می گه جداشیم من که نمی تونم آویزونش بشم....حق با شماست عشق بین ما مرده....ول ...

این عقیده منه دو نفر که همو دوست دارن اگه تونستن حتی یه روز از هم بی خبر بمونن اون رابطه بدرد نمیخوره

ازدواج با رابطه دوستی زمین تا اسمون فرق داره

اشنایی که با ده بار جدا شدن باشه از ازدواجش چه توقعی میشه داشت؟

من بودم ازدواج میکردم خودش رو ثابت کرده دیگه ، اگه کاتب به وجود اومده از سمت دو طرف بوده بعد کاتی ه ...

چه کاری انجامداده که خودشو ثابت کرده؟