2777
2789
عنوان

شکایت کنیم یا به خدا واگذارشون کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 77 پست

خلاصه شوهرم خونه رو برا اینا میخره و اول دردسر من میشه دختر کوچیکه به بهانه اومدن خونه خواهرش دم به دیقه زنگ خونه ما رو میزد و مزاحمت ایجاد میکرد وقت و بی وقت خونه ما بود تا اینکه یه روز با خودش کک آورد آخه اینا گوسفند دارن دو هفته تمام بدن دخترمو میزدن و خون میفتاد تا اینکه به دختره که اومد بالا گفتن اونم رفت گذاشت کف دست مامانش مامانشم با ما بد شد سر همین حرف مثلا میرفتیم پارک منو مثل دشمن خونیش نگاه میکرد الانم که دعوا شد با دومادش اومد خوب تلافی کرد برای همین میگم نرمال نیستن میترسم شکایت کنیم بدتر کنن

اگه بدتر کردن چی؟ اگه انتقام گرفتن چی؟ ماجرا از اینجا شروع شد که ما شش سال پیش که تازه این خونه رو خ ...

ببین اصلا به این چیزا فکر نکن اتفاقا این قشر از ادما که تهدید میکنن و سعی میکنن چشم زهر بگیرن وقتی پای پلیس و دادگاه میاد عین سگ میوفتن به دست و پاتون فقط تا اخرین لحظه هم پا پس نکشین حتی تا دقیقه نود سعی میکنن با تهدید و پررو بازی پشیمونتون کنن ولی وقتی قاضی رای میده به غلط کردن میوفتن فقط اصلا پا پس نکشید که اگه پا پس بکشید دوباره و دوباره تکرارش میکنن و به شوهرت و خودت اسیب میزنن من توی خیلیا دیدم که میگم. جای واگذاری به خدا ، توکل کن به خدا که خداهم کمکتون کنه. کسی که به خدا توکل داره نباید از هیچ بنده و از هیچ شری بترسه چون خدا حفظش میکنه. ترس خصوصیات مسلمون نیست به شوهرت جسارت بده و حمایتش کن تا در اینده بتونه بچه هاتونم طوری تربیت کنه که حقشونو بگیرن نه اینکه فرار کنن از مشکلات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما حالا من استرس گرفتم چون میترسم بدتر کنن اگه پی شکایت رو بگیریم چون انگار روانین به شوهرم گفتن ما ...

پیگیر شکایتتون باشید خودشون میان به غلط کردن میفتن

اگر بیخیال بشید بیشتر اذیتتون میکنن

ببین اصلا به این چیزا فکر نکن اتفاقا این قشر از ادما که تهدید میکنن و سعی میکنن چشم زهر بگیرن وقتی پ ...

زنه خیلی کینه توزه سر یه حرف که به دخترش گفتم کک آوردی با خودت با من سر دشمنی برداشت میترسم پسرشو پر کنه بیاد بلایی سرمون بیاره مخصوصا سر دخترم میترسم

به نظر من خدا هم حل این مشکل رو به خودتون واگذار کرده.

اگه پیگیری کردی، رفتی اومدی هزینه کردی ولی یه اتفاقی افتاد مثلا طرف فراری شد که نشد حقت رو بگیری اون موقع باید واگذار کنی به خدا.

نمیشه که آدم از تنبلی یا ترس یا هر چیزی بشینه تو خونه، بگه واگذار کردم به خدا.

اول خودت باید برای گرفتن حقت قیام کنی، اگه زورت نرسید اون موقع بسپر به خدا

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

خلاصه شوهرم خونه رو برا اینا میخره و اول دردسر من میشه دختر کوچیکه به بهانه اومدن خونه خواهرش دم به ...

میخوای برو دست بوسشون بگو  ممنون که شوهرم رو  کم زدین .

اینقدر ترسو و بزدل نباش. توی این زمونه باید عفریته باشی

به نظر من خدا هم حل این مشکل رو به خودتون واگذار کرده.اگه پیگیری کردی، رفتی اومدی هزینه کردی ولی یه ...

من ترسو نیستم اما سر دخترم میترسم شوهرم میگه خودم این کار و کردم اینا رو تو این خونه راه دادم خودمم بیرونشون میکنم تا نرن از اینجا رضایت نمیدم میترسم لات و لختی ان بدتر کنن