2777
2789

سلام بچه ها من می‌خوام یک ماه حدود ۴ تا ۶ کیلو کم کنم بعد سایت زیبا تن که قد و وزن و سن میزان فعالیت رو دادم بهش اینجوری گفت

میزان کالری مورد نیاز روزانه ی شما برای کاهش 2 kg در هفته برابر 877 می‌باشد.

خب خداییش آدم چی باید بخوره؟ من که همیشه قیمه درست نمیکنم و همه چیز هم تو یخچال همیشه گیر نمیاد نه همیشه خیار گوجه هست نه سبزی نه میوه مثلاً من از صبح تا الان کالریم رو حساب کردم ۱۵۸ کالری خوردم دیگه چی باید بخورم؟ نه میشه سیب زمینی سرخ کنم نه مرغ سرخ کنم لطفاً یکی راهنمایی کنه 

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

فقط حجم غذاتو نصف کن 

فست فود و هله هوله و نوشابه هم نخور 

بقیه چیزای خونگی آزاده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حجم غذاتو نصف کن فست فود و هله هوله و نوشابه هم نخور بقیه چیزای خونگی آزاده

نه اصلا نمی‌خورم فست فود و اینجور چیزا 

مرغ گریل یا آبپز سیب زمینی تخم مرغ آب پز سالاد غذاهای روزمره

سیب زمینی که چاق می‌کنه ،تخم مرغ هم متاسفانه متنفرم😢

من خودم می‌خوام ۴ کیلو کم کنم ولی به این برنامه ها کاری ندارم 

خیار گوجه داشته باشیم میخورم نهار دیگه غذا نمی‌خورم 

کاهو و سبزیجات میخورم 

شامم غذا میخورم ولی کمتر از قبل سعی میکنم بخورم 

بیشترم سعی میکنم کنار غذام سالاد باشه 

قند مصنوعی م حذف کردم مدتیه

برو تره بار هرمدل سبزیجات و صیفی جات گیرت اومد بخر بیا درست کن همونا رو گوشه اش هم فیله مرغ یا فیله ...

😂😂 من اگه اینارو داشتم نمیومدم تاپیک بزنم ،پولش نیست 

نه اصلا نمی‌خورم فست فود و اینجور چیزا

پس برای باقی چیزها نگران نباش 

مثل همیشه غذا درست کن فقطخودت نصف همیشه بخور 

اگر میخوای سرعت سوخت و سازت هم بره بالا برو باشگاه رشته فیتنس 

عاااالیه 

نتونستی بری باشگاه توی خونه وررزش کن یا برقص 

روزی یک ساعت 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

پس برای باقی چیزها نگران نباش مثل همیشه غذا درست کن فقطخودت نصف همیشه بخور اگر میخوای سرعت سوخت و سا ...

به جاش پیاده روی میکنم اشکال نداره؟

من خودم ۶۷کیلو بودم شدم ۶۱باید کم غذا بخوری آب زیاد بخور و برنامه کاهش وزن رو نصب کن ت فروشگاه پلی ه ...

میشه عکس برنامش رو بزاری؟

به جاش پیاده روی میکنم اشکال نداره؟

اگه سرعتت زیاد باشه در حدی که به نفس نفس بیوفتی و عرق کنی اشکال نداره 

حتما حتما آب هم زیاد بخور حین ورزش

من خودم ۶۷کیلو بودم شدم ۶۱باید کم غذا بخوری آب زیاد بخور و برنامه کاهش وزن رو نصب کن ت فروشگاه پلی ه ...

از دیروز ۸ لیوان آب خوردم ولی نمی‌دونم چقدر تاثیر داره