سلام بچه ها من میخوام یک ماه حدود ۴ تا ۶ کیلو کم کنم بعد سایت زیبا تن که قد و وزن و سن میزان فعالیت رو دادم بهش اینجوری گفت
میزان کالری مورد نیاز روزانه ی شما برای کاهش 2 kg در هفته برابر 877 میباشد.
خب خداییش آدم چی باید بخوره؟ من که همیشه قیمه درست نمیکنم و همه چیز هم تو یخچال همیشه گیر نمیاد نه همیشه خیار گوجه هست نه سبزی نه میوه مثلاً من از صبح تا الان کالریم رو حساب کردم ۱۵۸ کالری خوردم دیگه چی باید بخورم؟ نه میشه سیب زمینی سرخ کنم نه مرغ سرخ کنم لطفاً یکی راهنمایی کنه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر میخوای سرعت سوخت و سازت هم بره بالا برو باشگاه رشته فیتنس
عاااالیه
نتونستی بری باشگاه توی خونه وررزش کن یا برقص
روزی یک ساعت
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
اگه سرعتت زیاد باشه در حدی که به نفس نفس بیوفتی و عرق کنی اشکال نداره
حتما حتما آب هم زیاد بخور حین ورزش