2777
2789
عنوان

میخوام ازش جدا بشم

103 بازدید | 7 پست

تمایل به رابطه نداره هر دوهفته یه ماه یادش نمیاد هر کار فسادی که بگی کرده خانوادم ازم حمایت نمیکنن پدرم از اونایی که حتی به خاطر اینکخ مدل ماشین شوهرم پایینه منو مسخره میکنه به نظرتون چیکار کنم مرتیکه فیلم ... نگاه میکنه خودارضایی میکنه تازه بعدش نماز میخونه معلمه ۲۲ ساله از ۱۳ سالگی منو گرفته بچم تازه دنیا اومده منو میزنه خونه بقیم که میریم به زناشون به چشم بد نگاه می کنه میترسم ازش میترسم از اینده ای که باهاش دارم نه راه پس دارم نه راه پیش خدا به هرکس اول سلامتی بده بعد خوشبختی پول بره گور باباش خدا به سر دشمن ادم نیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا که بچه دارید تلاش کنید برای زندگیتوندرسته شرایطتون سختهاما شوهرت سنش کمه میتونه عوض بشهحت ...

نه بابا ۳۰ سالشه من خودم ۲۲ سالمه موقعی که ازدواج کردیم من ۱۳ بودم اون ۲۲