2777
2789
عنوان

صبحا اصلا نمیتونم پاشم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های این دوره چی شدن؟براتون ازته قلبم دعامیکنم ک خوب بشین

چیشدن افسرده ، دیشب شوهرم یدونه ماهی خریده شده ۶۰۰ تومن واقعا هنوزم باورم نمیشه چطور اون ماهی از گلوم بره پایین 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وای منم قبلا اینجوری بودم امروزم نرفتمحداقل یه ساعت زودتر پاشو ورزش کن اسپرسو بزن شبا زودتر بخواب چن ...

😭😭😭

هیچوقت نمیخوام به صب زود بیدار شدن عادت کنم عذابه 

وای خیلی بدهههه اول صبح حالم خیلی خرابه نمیتونم سر کلاس دو‌ ساعت بشینم دقیقا هم استادایی کلاساشون صب ...

هر چقدر تو ذهنت بولدش کنی سخت تر میشه برات ، سعی کن حالت بیخیال کلاساتو بری ، شب هم زود بخواب صبح راحت تر بیدار میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیشدن افسرده ، دیشب شوهرم یدونه ماهی خریده شده ۶۰۰ تومن واقعا هنوزم باورم نمیشه چطور اون ماهی از گلو ...

آره امامیدونی من خودم چندسال ازخدادورشدم اینجوری شدم اماالان دوباره دارم برمیگردم سمتش میبینم خیلی چیزاداره حل میشع

هر چقدر تو ذهنت بولدش کنی سخت تر میشه برات ، سعی کن حالت بیخیال کلاساتو بری ، شب هم زود بخواب صبح را ...

هر سری میگم امشب زود میخوابم بعد میبینم ساعت ۳ صبحه هنوز خوابم نبرده قرص خواب و اینام حتی تاثیر نداره

هر سری میگم امشب زود میخوابم بعد میبینم ساعت ۳ صبحه هنوز خوابم نبرده قرص خواب و اینام حتی تاثیر ندار ...

خودت سبک زندگیتو باید درست کنی با قرص و مجبوری چیزی درست نمیشه ، نزدیک شب چرت نزن ،یه ذره تو خونه بتونی ورزش کنی هم خیلی تاثیر داره 

من یه مدت ساعت ۱۰ شب خوابم می‌گرفت صبح خود به خود ۵ بیدار میشدم هوا هنوز تاریک بود خیلی عجیب بود برام چون منم همیشه دیر بیدار میشدم از خواب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40