2777
2789

علم ثابت کرده بدبینی نه تنها باعث از دست دادن فرصت ها میشه 

بلکه بدبینی باعث میشه سطح استرس تو بدن بالا بره و در نتیجه رو سیستم ایمنی تاثیر منفی میزاره 

و باعث میشه مغز جوری سیم کشی بشه تا فقط خطا ها رو ببینه (مغز خودشو طبق عملکردتون سیم کشی میکنه)

ولی خوشبینی دقیقا برعکس عمل میکنه و باعث افزایش طول عمر و تقویت سیستم ایمنی در بدن میشه و همچنین مغز جوری سیم کشی میشه که فرصت ها رو ببینه و به موفقیت نزدیک تر بشه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

طول عمر ژنتیکیه میتونه طی یه سانحه اتفاق بیوفته

سیستم ایمنی به خطر بیفته  دیگه چیزی ارزش نداره 

البته که علم چیزی رو اشتباه نمیگه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادما تا اتفاقای زیادی براشون نیافتاده که بدبین نشدن 

به نظرم این حرف برای همه صدق نمیکنه

راحتم اول اینکه طرف یاید روی خودش کار کنه یه شبه که بدبین نشده خودش و ببخشه و خودش آزاد کنه بعد تا بتونه بقیه رو ببخشه ونسبت به رفتار دیگران بی خیال و وخوشبین باشه 

این خوش‌بینی یه سر دراز داره ،یه مرحله اش شادی تلقین باشه درسته 

قدم اول باید طرف بتونه ببخشه ورها کنه

هی چی بگم امیدوارم همه خوب زندگی کنن تاموقعی ای که زندن

انشالله 

ادما تا اتفاقای زیادی براشون نیافتاده که بدبین نشدن به نظرم این حرف برای همه صدق نمیکنهراحتم اول این ...

بله درسته 

ولی من منظورم بدبینی به افراد نبود 

بدبینی به زندگی بود

مثلا طرف همیشه بدبینی و میگه نه بابا من شانس ندارم که قرعه کشی قبول شم 

دقیقا همین جوریه به خاطر همین خدا غیبت کردن رو گناه میدونه چون تو اون لحظه استرس و عصبانیت وارد بدن میشه و کلی از سلول ها به خاطر همین مسئله از بین میرن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دقیقا همین جوریه به خاطر همین خدا غیبت کردن رو گناه میدونه چون تو اون لحظه استرس و عصبانیت وارد بدن ...

ایول دقیقاااا

بله درسته ولی من منظورم بدبینی به افراد نبود بدبینی به زندگی بودمثلا طرف همیشه بدبینی و میگه نه بابا ...

خوش‌بین کع باشی نسبت به همه چیز خوشبینی مگه میشه فقط تو یه ضمینه ادم خوشبین باشی 

اون که همیشه بدبینه ادمای قابل اعتمادی دورش نبودن ،مثل خانواده،دوستان، ضربه زیاد خورده بهتر همچین ادمای روی میتونیم بگیم زخم خورده تا بدبین دنیارو از زاویه دید خودشون یه جور دیگه میبینن بدون اینکه بودیم بخاطر چی انطدر شدن همش از گذشته آدمه که بدبین نسبت به همه چی 

حرف شما درسته تلقین کافی نیست

دقیقا همین جوریه به خاطر همین خدا غیبت کردن رو گناه میدونه چون تو اون لحظه استرس و عصبانیت وارد بدن ...

هرچی ک خداتوقرآن میگه گناهه اول ازهمه ضررش ب خودآدم میرسه،وقتی میگن پیروکتاب خداباشین همینه والبته چیزای دیگ ک همش به نفع خودآدمه

هرچی ک خداتوقرآن میگه گناهه اول ازهمه ضررش ب خودآدم میرسه،وقتی میگن پیروکتاب خداباشین همینه والبته چ ...

بله دقیقا 👍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

درسته کسیکه بدبینه در درجه اول خودش آسیب میکنه

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍