2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه اصن عقد دعوا بیشترم هست برید سر خونه زندگی خودتون بهتر میشه

اخیش واقعا خیالم راحت شد 

بعضیا میان میگن اصن دعوا نداشتیم استرس میگیرم دلشوره میگیرم 

واقعا حالم خیلی بد بود 

مال ما دعوا نیست همش بحثه سری هم اشتی میکنیم

به امید ارزو های قشنگمممم

مثلا چی میگی ک بد متوجه میشه؟

ماه های اول قاعدتا احترام بیشتره و خجالت،پس دعوا کمتر باید باشه

اگ عقد دعوا زیاد باشه،سالهای اول ازددواج ک دیگ واویلاس

ول یاینو بدون تا 3،4 سال جنگ و دعوا طبیعیه، بعدش قلق همو میفهمید و اوکی میشید و نهایتا بحث های کوچیک

اینی ک گفتم برای ازدواج های درسته

وگرنه طرف 30 سال ااز ازدواجش میگذره هر روز کتک کاری دارن

اگ ادم درستی انتخاب. کردی

بدیهاشم باید بپذیری و تحمل کنی

منم منم نکن و اقتدار مردو نشکون و بهش اقتدار بده

بزار خرجت کنه اصلا خسیس بازی در نیار تو عقد، تامیتونید کافه گردی کنید چیز بخرید و بزار بریز بپاش کنه برات

اکثر مردای خسیس بخاطر زنشون خسیس شدن

خلاصه ک دوره های شوهرداری مجازی دکتر عزیزی و استاد حسینی رو شرکت کن و تو کانال زیر یک سقف تو ایتا عضو شو عالیه

چجوری بازگو کنم ؟مثلا دیروز دعوا بزرگ کردیم سر اینکه حرف منو بد متوجه شده بود سری هم ناراحت میشه ولی ...

فقط میدونم دعوامردوفراری میده باید قلقشوپیداکنی سعی کن زیادواردحاشیه نشووفعلا لذت ببرازعقدتون منم شوهرم باتلفن وپیام حرفاموبدمتوجه میشه رودرو هم حرف میزنیم بازم بعدازده سال سوتفاهم میشه

گاهی انسانم آرزوست
اخیش واقعا خیالم راحت شد بعضیا میان میگن اصن دعوا نداشتیم استرس میگیرم دلشوره میگیرم واقعا حالم خیلی ...

نه نداشته باش من یک سال و نیم عقد بودم الان دوماهه ازدواج کردم همش عادیه و طبیعی پیش مشاورم رفتم میگه اول قبول نقش جدید هست سخته همش عادیه اصلا نترس اونم این بد متوجه شدنه سعی کن یاد بگیرید همدیگه رو

مثلا چی میگی ک بد متوجه میشه؟ماه های اول قاعدتا احترام بیشتره و خجالت،پس دعوا کمتر باید باشهاگ عقد د ...

مرسی قلبم میشه برام بفرستی لطفا ؟ 

و اینکه مال ما خدایی نکرده دعوا نیس بحثه 

نه نداشته باش من یک سال و نیم عقد بودم الان دوماهه ازدواج کردم همش عادیه و طبیعی پیش مشاورم رفتم میگ ...

شما چقد دعوا میکردین تو عقد ؟؟

عادیه اصن عقد دعوا بیشترم هست برید سر خونه زندگی خودتون بهتر میشه

یادمه منم همیشه غصه میخوردم که چراماتوعقددعوامیکنیم خداروشکراومدیم سذخونه زندگیمون خیلی بهترشده البته واسه مادوازده ساعت ازهم دوربودیم وفرهنگامون متفاوتم بود

گاهی انسانم آرزوست
شما چقد دعوا میکردین تو عقد ؟؟

دقیقا مثل شما دلخوری سر ندونستن منظور همدیگه بعدم سریع آشتی می کردیم ببین چرا یه وقت طرف اعتیاد داره دست بزن داره فحاشی می کنه اونا بده ولی این سوتفاهم ها همگی عادیه به قول یه دوستی الان شما اختیارتون دست خودتونم نیست منظورش تو عقد بود ضمن اینکه شما نگاه کن با اعضای خانواده خودت که از یک خانواده اید چقدر متفاوتین حالا زن و شوهر از دو خانواده مختلفن پس این بحث ها طبیعیه

یادمه منم همیشه غصه میخوردم که چراماتوعقددعوامیکنیم خداروشکراومدیم سذخونه زندگیمون خیلی بهترشده البت ...

من حتی هفته اول ازدواجمم با بحث گذشت اما خداروشکر گذشت اونم سر رفتار زشت عموی همسرم تو مجلسمون که خدا ازش نگذره