2777
2789
عنوان

اگه دختر دار بشید و به سن ازدواج برسه و براش خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 87 پست
ب عنوان مامان دوتا دختر که خیلی اذیت شدم میگماولا ب هیچ عنوان ب شهرستان نمیذارم شوهر کنه(منظورم داما ...

شرایط یک مقدار سخت شد

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا ویرانگرت 😁 پسرن یا دختر

۳تا ویرانگرم ۲تا دختر یه پسر😁

یکی هم ته تغاری دارم دختر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مث یه خانواده اصیل و با فرهنگ رفتار میکنم.جهیزیه کامل میدم آقا دادماد فقط خونه تهیه کنه.اهل شیربها ن ...

درود بر شما . شرایط خیلی خوبی هست. .  

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

من سخت میگیرم تا دخترم تو آسایش باشه

با سخت گیری ؟!

برای خود ازدواج چی!

مراسمات منظورتون؟

من لباس عروس خودم گفتم، خرید و اجاره و ... کار احمقانه ای از نظر خودم، به کسی توهین نمیکنم.

لباس از اطرافیان قرض کردم ، باورتون میشه ۳ تا لباس شیک به اندازه ام پیدا شد تو اقوام که مناسبترین و شیکترینش پوشیدم.

طلا خریدیم، مثلا از این مورد نمیگذشتم چون تنها مورد پس اندازی بود و به نفع بود تازه ولی رفتم سرویس دست دوم و بی اجرت خریدم، حتی اون اجرت رو هم گذاشتیم و سنگین تر برداشتیم، دادیم یه ابکاری کردن و نو نو شد و هرگز کسی نفهمید .

برای ارایشگاه جای خوب ولی قیمت مناسب پیدا کردم.

برای شام و ... چون میگم آبروی آدم جلو مهمون، اون خدایی سخت گرفتم ولی برای تعداد خیلی خیلی کنترل کردم از اقوامم، به مامانم گفتم فقط فقط درجه یکها باشن، که اونم ماشالله زیادیم

چون هیچکدوم رو نداشت الان برا دخترام سخت میگیرم سختی هایی که خودم کشیدم دوست ندارم بچه هام بکشندوتا ...

بهتر نیست جوونا رو بیشتر آرینا درک کنیم؟!

سختی هم لازمه تا آدم پخته تر شه و قدر بدونن

اگه دخترم دوستش داشته باشه پسر هم با سواد و خانواده دار و کاری باشه براش اسون میگیرم و  از نظر مالی حمایتش میکنم پول برام اولویت نیست چون بدست میاره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دقیقا.اگه خودشون تلاش کنند چرا نباید ماهم کمک کنیم

کلا اعتقاد دارم هردو خانواده باید کمک کنن به زوج جوون

این رسم که فقط دختر جهاز بده سیسمونی بده قبول ندارم

با اینکه الان خودم دوتا پسر دارم

درک نمیکنم خانواده هایی که هیچ کمکی به پسرشون نمیکنن

داماد از دارایی که داره نباید دریغ کنه صدشو بذاره

شما چی . اگه داماد صدشو‌بزار شما حاضرین بازی راحتی ازدواج و زندگی شون صدتونو  یزارین

بهتر نیست جوونا رو بیشتر آرینا درک کنیم؟!سختی هم لازمه تا آدم پخته تر شه و قدر بدونن

سختی تا دلت بخوادهست اینا اول راهن پس خونه و ماشین داشته باشن نصف راه رو رفتن ولی اگه نداشته باشن تاعمر دارن باید بدو بدو کنن شاید بتونن خونه بخرن 

مگه ادم چقدر عمر میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹