2777
2789
عنوان

اگه دختر دار بشید و به سن ازدواج برسه و براش خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزقراره باخواستگاردخترم ومامانش صحبت کنم به منم یادبدین چی بگم اخه اولین باره میخوام باخواستگاردخ ...

بزارین پدر دختر باهاش صحبت کنه

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

همسر شما موقعی که اومد کدوم یک ازین شرایط رو داشت

چون هیچکدوم رو نداشت الان برا دخترام سخت میگیرم سختی هایی که خودم کشیدم دوست ندارم بچه هام بکشن

دوتا داماد دارم یکیشون درحال ساخت خونه هست فعلا نامزدن گفتم تا خونه کامل نشده ازدواج نکنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
زیر ۲۳ ۲۴ که اصلا نمی‌گذارم بهش قکر کنهشرایط نه سخت نه آسونولی خوب اطراف من خانواده هایی که بتونن حت ...

آفرین. شما خودت چند سالگی ازدواج کرد ی

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

اگه سخت گرفتن منظورتون تالار و ایناست اگه دخترم راضی باشه که ن هرچی خودش خواست 

ولی حتما خودم رو تحصیلات و فرهنگ و خانواده خیلی خیلی سخت گیری میکنمم 

فامیل ما پسر هیچی نداشت هیچیییی ولی نخبه بودبا دختر  ریس یه دانشگاه خیلی خوب  ازدواج کرد در حد ازدواج دانشجویی و بعدش هردو رفتن خارج واسه ادامه تحصیل خیلی خوشبختن

بیشتر توضیح میدین

مثلا پسری که باغیرت باشه و بتونه برای تامین مایحتاج خانوادش تمام تلاشش بکنه وهمسر ایندش دوست داشته باشه وتعادل احساسی بین خانواده خودش وهمسر آیندش بتونه رعایت بکنه در مورد خیلی از مسایل کوتاه می یام.