2777
2789
شرایط منم شبیه شما بوده اما با بدبختی حضانت بچم و گرفتم و الان هم ۱۲ ساله پیش خودمه،اون خانوم بی عاط ...

بچه تو که الان پیشته چی داره که بچه من نداره؟! میشه اینا توضیح بدی بعد منا محکوم کنی

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خرم مگه. گف ما ده روز خونه مامانمون موندیم تو بیست روزه اینجایی . بعد مثلا فک کن دیدی شیر م ...

شما که دخترش هستی نباید بهت تیکه مینداخته

فکر کنم مادرت مهمون گریزه

اونم بخاطر شرایط زندگی اینطور شده..

منم بخاطر اینکه مادرم خیلی مهمون ها رو اهمیت میداد

و خودمون هیچ مهمونی نمی رفتیم..

از هرچی مهمونه بدم میاد..دست خودم نیس

فقط بهشون بروز ندادم..همش درونم مثل خوره است

بی خواب شدم از استرس مهمون های خود دعوت

اتفاقا شما رو‌باید قضاوت‌کرد!!! زندگی‌یه آدم دیگه رو‌زدی به هم‌ یه بچه رو بدبخت کردی‌بعدش فیلت یاد ه ...

این یه دونه را مطمئنم که بچم هیچ سختی نکشیده و کمبود نداشته چه مالی چه عاطفی چون باباش را خیلی خوب میشناسم اون حاضره از زندگی خودش بگذره تا دخترش احساس ناراحتی نکنه

نمیدونم چرا همیشه مردای خوب گیر زنای بد میفتن، با شوهرت چکار میکردی که میرفت تو ماشین میخوابید؟

همه زن و شوهرها گاهی دعواشون میشه چرا منا محکوم میکنید

این یه دونه را مطمئنم که بچم هیچ سختی نکشیده و کمبود نداشته چه مالی چه عاطفی چون باباش را خیلی خوب م ...

وقتی‌نمی‌خوای‌بفهمی! بچه‌که به دنیا میاد نیاز داره به مادرش تا مادر بغلش نکنه آرامش نمی‌گیره با شنیدن تپش قلب مادرش احساس امنیت می‌کنه البته از‌کجا‌می‌خوای‌بفهمی‌شما‌اگه ذره ای احساس داشتی‌بچه یه روزه رو‌ به خاطر هوست‌ول نمی‌کردی 

این یه دونه را مطمئنم که بچم هیچ سختی نکشیده و کمبود نداشته چه مالی چه عاطفی چون باباش را خیلی خوب م ...

اون بچه خیلیم کمبود داره، توو مدرسه روز مادر نیستی ،روزای جلسه همه مادرا میرن فقط اونه که هیچوقت مادرش نیس، بچه ها از مادراشون میگن اما دختر شما چیزی برای گفتن نداره، بدون تابحال چندتا از دوستاش ازش راجع به نبودن مادرش پرسیدن اینارو میگم چون میدونم و دختر مدرسه ای دارم، و اینکه هیچوقت مادری نداشته که به آغوش بگیرتش، انقدر بی تفاوتی و نمیشه درک کرد

چون میدونه درامد ندارم و خانواده خودم هم که بهم محل نمیزارن این هرماه واسم پول میزنه

شما همون بودید که میگفتید چند وقت پیش شوهرت داخل خیابون دیدی 

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍