2777
2789
بعد از جدایی اول و جدایی دوم چطور مستقل شدی؟پیش پدر مادر موندی؟آخه الان که میگی درآمد نداریشوهر اول ...

بعد جدایی اول خوب مهریه کامل گرفتم با یه خونه همسر دومم هم که اومدن و زندگی کردن و رفتنش تاثیری نداشت تو نحوه زندگیم فقط کلی پولم حروم شد،الانم همونجور دارم مستقل زندگی میکنم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

خب چ‌وصله ای شوهرت رو ول کردی رفتی با عشق ثابق از بچه گذشتی چون ت ازدواج سخت بود باز چ وصله ای خدا ب ...

آدم خودشو با رویا و خواب گول میزنه در واقع اینا همه ساخته ی ذهن ماست و نباید گوش کنید و ماهم ادمای جورواجور زیاد داشتیم اما حرف عقل گوش دادیم تا احساسات.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگم همراه بود بیست روزم موند

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

شرایط منم شبیه شما بوده اما با بدبختی حضانت بچم و گرفتم و الان هم ۱۲ ساله پیش خودمه،اون خانوم بی عاط ...

چ خبرتع 

تو چه میدونی اون خانوم چ شرایطی داشت

تا یکی حرف میزنه همه دهن وا میکنن سرزنش کردن

من خودم مادرم

ولی به خودم اجازه نمیدوم در این مورد نظر بدم

خودش میدونه و خدای خودش

خییلی بد کردی باهاش خیلی مخصوصا که بچتو ول کردی و سراغی نگرفتی

بد نکردم از حق طبیعی خودم استفاده کردم هرچند اگه میشد برگردم عقب هرگز جدا نمیشدم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الکی که نرفتم،میخواستم برم دنبال آرزوهای خودم

اتفاقا شما رو‌باید قضاوت‌کرد!!! زندگی‌یه آدم دیگه رو‌زدی به هم‌ یه بچه رو بدبخت کردی‌بعدش فیلت یاد هندستون کرده! بابا لااقل تو‌که دنبال زندگی‌نبودی جلوگیری‌می‌کردی‌بچه‌رو‌بدبخت‌نمی‌کردی! اون بچه‌چیا کشیده وقتی‌نیاز داشته مادرش بغلش کنه!!