2777
2789
پس چشم بد بهت نخورده خداروشکر

چرا اتفاقا، به چشم زخم هم اعتقاد دارم. ولی اینجا نه

آخه تو یه سایتی که کسی کسی و نمیشناسه و اصلا نمیدونه کی پشت این کاربریه، مرده یا زنه، چیزی که میگه راسته یا دروغ، چطور ممکنه چشم بزنه؟؟؟؟ فقط انرژی تلقین باعث این اتفاق میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شاید کلمه چشم در چشم زخم به معنای اون اندام چشم نیست

چرا، زمان پیامبر یه قومی بودن که معروف بودن به شوری چشم 

قرار میذارن برن دم مسجد و وقتی پیامبر میاد چشمش بزنن، که وقتی پیامبر پاش و از در مسجد بیرون میذاره خداوند آیه وان یکاد و نازل میکنه. پس چشم زخم وجود داره و به همون اندام چشم مربوطه. نه چیز دیگه

اینجا اگه کسی چشم میخوره، قطعا بخاطر تلقینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا، زمان پیامبر یه قومی بودن که معروف بودن به شوری چشم قرار میذارن برن دم مسجد و وقتی پیامبر میاد چ ...

نه

مگه فقط چشم زخم باید همون اتفاقی باشه که برای پیامبر داشت میفتاد؟ 

حتما چشم زخم راه های دیگه ای هم داره که نیاز به دیده شدن فرد با چشمان افراد حسود نداشته باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الکی ؟

بخدا جدی میگم زندگیم هیچچچچوقت مثل قبل نشد

1بار پیش دوستم گفتم 2تا ماشین داریم(البته خودش پرسید) اونا ماشین ندارن، 2ساعت بعد ماشینمون خراب شد40میلیون خرجش کردیم آخرشم فروختیم طرف پولمونو خورد😔

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

نهمگه فقط چشم زخم باید همون اتفاقی باشه که برای پیامبر داشت میفتاد؟ حتما چشم زخم راه های دیگه ای هم ...

شما این استدلال و از کجا آوردین؟؟؟ اینکه اصرار دارین اینطوری فکر کنین اشکالی نداره ولی نگید چشم زخم نیازی به دیدن نداره

شما این استدلال و از کجا آوردین؟؟؟ اینکه اصرار دارین اینطوری فکر کنین اشکالی نداره ولی نگید چشم زخم ...

کلا چشم زخم یه جورایی مجازات خدا برای فخر فروش هست 

درست نیست تو مجازی کلی پز بدن و فخر بفروشن و مجازات هم نشن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم پستشودیدم نوشتم مگرازتودزدیده

انقدر عصبی شدم چقدر ی ادم بد ذلت و بدجنسه و حسوده

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من باور ندارم. چشم زخم اسمش روشه، از چشم میاد وقتی کسی و نمیبینی چطور چشمش میزنی

نظر شما محترم ولی هرکی یه اعتقادی داره 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست