2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین نیست تجربه ثابت کرده نباید از خوشی هات بگی حتی اگر به قیمت یه برنامه کودک نگاه کردن باشه

من باور ندارم. چشم زخم اسمش روشه، از چشم میاد

وقتی کسی و نمیبینی چطور چشمش میزنی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اهان پس اینجوریه. بچه ها من خیلی بدبختم لباسام انقدر شستم پوسیده شده یه دست لباس نو ندارم حتی پول بل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو نی نی سایت باید همین جوری بود انگار 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مگه حتما باید ببینه؟؟؟چشم زخم همون انرژی منفیهانرژی فقط از طریق دیدن مستقیم که منتقل نمیشه

من اینطوری فکر نمیکنم. بارها هم اینجا از خوشیام گفتم. ولی اتفاق بدی برام نیفتاده. تلقینه همش..

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

😂😂😂😂خوش روزی باشید همیشه،

قربونت گلم همچنین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من باور ندارم. چشم زخم اسمش روشه، از چشم میاد وقتی کسی و نمیبینی چطور چشمش میزنی

شاید کلمه چشم در چشم زخم به معنای اون اندام چشم نیست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخی عزیزممن که ببینم دارم میترکم مینویسم

دور از جونتون 

اره اینم خوبه .

حرف که بزنی دو حالت داره 

یا انرژی منفی میشه 

یا چماق میشه دست دیگران برای زدن 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

البته من یه تجربه خوبم اینجادارم دعای خیر برات میکنن خیلی اثرداره بارها اثردعاهای خیرکاربرادیدم مثلا دیروزیه کاری برامون خیلی مهم بودانجام بشه شب قبلش یه کاربرازم راهنمایی خواسته بود  راهنماییش کردم خوابیدم  ساعت ۴صبح گوشیموبرداشتم اومدم توسایت دیدم ریپلام کرده برام دعاکرده   اونموقع دلم اروم گرفت وواقعاهم دیروزکارمون بخوشی تموم شد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شاید کلمه چشم در چشم زخم به معنای اون اندام چشم نیست

به نظر من چشم زخم همون انرژی منفی که بخاطر حسادت طرف مقابل به زندگیت وارد میشه که به دیدن و ندیدن ربط نداره همین که بگی خوش به حالت کافیه

یک خانمی اینجا بود چقدر از شوهرش تعریف می کرد و از زندگیش و تجربیاتش می گفت باور کنید چند وقت بعد شوهرش ضربه مغزی شد و فوت کرد یادمه چقدر کاربرها براش دعا کردند اما خدابیامرز عمرش به دنیا نبود . با خودم گفتم یکی هم که از شوهرش راضی بود این جوری شد خدا بهش صبر بده 

اما اونایی که خوشی بقیه را نمی تونند ببینند اینجا زیاده واقعا هر کسی مشکلات خاص خودش را داره من آدم بدون مشکل نمی شناسم ولی بعضی ها واقعا تنگ نظر هستند