2777
2789

حتي واسه خودت هم بگي اون اتفاق بر عكسش ميفته واسه خيلي ها ديدم ميگن ا ديدي اين حرفوزدم برعكسش شد يا ميكن فقط تو ذهنم گذشت 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

سال گذشته تایپک موجودی کارت بودموجودی کارتموگفتم یکنفرگفت خوشبحالت اون خوشبحالت شدیه تب بی دلیل افتادبجونم اینقدرتب میکردم که حتی دکترادلیلشوتشخیص نمیدادن  هی ازمایش دکتراخرش دکترم ازمایش کاملی نوشته بود حتی ازمایشای تشخیص سرطان نتایج اومدن حتی یه عفونت ساده هم نداشتم یکهفته شبانه روزتب کردم ۳کیلووزن کم کردم  بعدخوب شدم البته من خیلی چیرابرادوستام توپیوی میگم محض دردودل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشو دیدی یکی تاپیک زده بود الهی خرج دوا درمونش بشه وقتی من و مامانم ی گرم طلا نداریم؟

آره همونو میگم دیگه 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

🤣🤣🤣🤣🤣من همیشه جنگ جهانی تو خونمون برقراره هیچ گونه اتش بسی هم مورد قبول نیست

سازمان صلح جهانی باید ورود کنه اینجا😂😁

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خب وقتی که همدیگرو نمی‌شناسیم و نمیبینیم چجوری میخوان چشم بزنن

مگه به شناخته

همینمه ممپلا من میگم فلان ماشین رو‌دارم

یکی یه اهی میکشه یا تو‌دلش حتی ممکن بچه حرومش بشه و...اینا میشه همون انرژی منفی وچشم نیاز نیست که ببینی یا بشناسی

البته یه بخشیش چشم بنظرم به بخشیشم فخر فروشی خود ادماست خدا جوابشون رو‌میده

منظورم به اسی نیست ها اونایی که هی میان وسط تاپیک‌بدبختی بقیه میگن‌وای خداروشکر ما مثل تو‌نیستیم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تلقینهاینجا کسی نه کسی و میبینه، نه میشناسه که بخواد چشم بزنه. این حرفا چیه؟

تلقین نیست تجربه ثابت کرده نباید از خوشی هات بگی حتی اگر به قیمت یه برنامه کودک نگاه کردن باشه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

حالا من اینجا رو نمیگم اما قبلا پیش خودم میگفتم خداروشکر چندوقته با شوهرم بحثی نداشتم یهو همون شب دعوامون میشد یا میگفتم این لامپ خونه رو خ وقته عوض نکردیم بهمون کار داده اولین باری ک بعد حرفم دست میزدم رو لامپ می‌ترکید چشمم اصلا شور نیستا اما برای خودم حرفی بزنم یا بگم خوبه بچم مریض نشد مریض میشه اگه از خوبی شوهرم جایی بگم هم یهو بحث مون میشه

کلی گریه کردم واومدم دانشگاه الان باید برم سرکلاس اصلا حال واعصابی ندارم

منم دیروز ازشوهرم تعریف کردم ک خیلی خوبه اکثرا شام ناهار با اونه دیشب خونمون جنگ جهانی افتاد سرشام درس نکردنم

بعدشو دیدی یکی تاپیک زده بود الهی خرج دوا درمونش بشه وقتی من و مامانم ی گرم طلا نداریم؟

منم پستشودیدم نوشتم مگرازتودزدیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سال گذشته تایپک موجودی کارت بودموجودی کارتموگفتم یکنفرگفت خوشبحالت اون خوشبحالت شدیه تب بی دلیل افتا ...

ازشمابعید بود موجودی کارتتون رو بگبد،همه جان منطقی وعاقلانه دیدم جواب دادی،خداروشکر به خیر گذشت خوب شدی