2777
2789
عنوان

چرا پول ما برکت نداره ولی مال مامانینا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 52 پست
مامان منم همینو میگه 🤣🤣🤣

ما ۱۱ ساله ازدواج کردیم و یبارم نه نماز خوندیم نه روزه ولی پول همسرم به حدی برکت داره که خودمونم باورمون نمیشه 

حتا دیروز بهش میگفتم خریدی که اون میکنه هم خیلی با برکته . من همون چیزو بخرم فوری تموم میشه 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلییبب یکی ۱۰ماهه یکی مدرسه ای

دختر هنوز بچه هات به خرج نیوفتادن.

رو رفتار دخترت کار کن، نزار پرتوقع و زیاده خواه بار بیاد.

چون خودم یه نمونه شو دارم، بهت میگم، چون میبینم هر چی بزرگتر میشن، ادا اطواراشون و خرجشون بیشتر، هرچیم بلد نیستن از دوستاشون تو مدرسه یاد میگیرن

من برکت پولم 

بخاطر خمس دادن هست .

اینو به چشم دیدم و هیچوقت ترکش نمیکنم 

مدیریت هم لازمه ‌.

ان شاالله  برکت تو زندگیتون جاری باشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

کمک به بقیه مخصوصاپدرومادربرکت میاره منظورم کمک مالی نیست هرکمکی ازدستت بربیاد    خیلیامعتقدن براائمه نذروخرج دادن برکت میده زیرورونکشیدن توزندگی برکت میاره  یواشکی پول برداشتن برکت میبره

خیانت برکتومیبره ازارمردم برکتومیبره وقتی کسی ازدست خودت زبونت اسایش نداشته باشه برکت میبره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم پدرو مادر هامون اغلب فقط میتونن ضروریات رو بخرن

دراند رو میزارن فقط برای خورد وخوراک

ولی مثلا شوهر من بااینکه حقوقش چند برابره پدرم

درحال خرید خونه دوم

خوب معلوم که کم میاریم

وسیله خونه می‌خریم و...

اما پدرومادرم طفلی فقط خرج دو چیز میکنن

غذا و دارو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ما ۱۱ ساله ازدواج کردیم و یبارم نه نماز خوندیم نه روزه ولی پول همسرم به حدی برکت داره که خودمونم باو ...

مونده برکت چطور باشه چقدر درآمد داره چقدر خرج می‌کنی چقدر پس انداز برکت به اون میگم با درآمد کم بتونی خرج خودت با بچه هاتون مدیریت کنی 

کمک به بقیه مخصوصاپدرومادربرکت میاره منظورم کمک مالی نیست هرکمکی ازدستت بربیاد خیلیامعتقدن براائم ...

در مورد کمک والدین.

این من تجربه کردم.

من و شوهرم، خدایی همه مدله هوای پدر و مادرامون داریم.

خدایی تاثیر شو مستقیم تو زندگیمون دیدم، همین که خدا ، دلمون شاد کرد ، با اونهمه مشکل بهمون دو تا بچه داد، همیشه میگم از دعای اونا بوده

عزیزم پدرو مادر هامون اغلب فقط میتونن ضروریات رو بخرندراند رو میزارن فقط برای خورد وخوراکولی مثلا شو ...

و مهمانان عزیز، ما فرزندان غیور که فرت و فرت مهمونشونیم.

بزرگترین خرج والدین، همین مهمونی بچه هاشون ، اونا دیگه بنده خداها به لوازم و ... اصلا فکر نمیکنن

و مهمانان عزیز، ما فرزندان غیور که فرت و فرت مهمونشونیم.بزرگترین خرج والدین، همین مهمونی بچه هاشون ، ...

ای گفتی

پنجشنبه گذشته اولین سالگرد مادر بزرگم بود

بااینکه وضع مالی پدرم خیلی ضعیفه

همه از روز قبل خونه اینا بودن

اتفاقا به خواهرمم گفتم آفرین که این حجم برنج رو اینقد خوب درآوردی

من و خواهر دیگمم که ازدواج گردیم رود به زود میریم

اونا هم خدایی تو پذیرایی کم نمیزارن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

در مورد کمک والدین.این من تجربه کردم.من و شوهرم، خدایی همه مدله هوای پدر و مادرامون داریم.خدایی تاثی ...

اره دیدی چقدرخوبه دعای خیرشون 

منم واقعاتاثیرشودیدم حالاهرموقع همسرم بخوادکمک کنه خودم زودترمبلغ بیشتریوپیشنهادمیدم یامیبینم کسری دارن سریع براشون میخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما ۱۱ ساله ازدواج کردیم و یبارم نه نماز خوندیم نه روزه ولی پول همسرم به حدی برکت داره که خودمونم باو ...

خداوند روزی تمام مخلوقات میده.

پولی که از راه درست بیاد،که صددرصد مال شما همینه، حتما برکت داره.

نماز و دعا و وفق و خمس و ..... برکت رو بیشتر میکنه.

الحمدالله پر روزی هستین، ان شالله همین منوال باشه، این کاراها که دوستان گفتن، آپشن اضافه است، بدم نیست.

مادرا خرج ناخن و مژع و ژل و اینجور چیزا نمیکنن زندگیشون سادگی و زیبایی داره و تهل دعا و نماز ن

اکثرا حنی غسل جنابت نمیکنن جوونای این دوره تن و بدن و روون الودس پس برکت از بین میره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗