2777
2789
عنوان

چرا پول ما برکت نداره ولی مال مامانینا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 52 پست
اره دیدی چقدرخوبه دعای خیرشون منم واقعاتاثیرشودیدم حالاهرموقع همسرم بخوادکمک کنه خودم زودترمبلغ بیشت ...

آره والله تا دهانشون باز میکنن، دعا میکنن بنده خداها.

الان ما دیدیم بیمه تکمیلیشون، مفت نمی ارزه.

شوهرم بیمه تکمیلیشون کرد، مادرشوهرم بنده خدا از من بدتر قراضه شده، خرج دوا و دکترش خیلی بالاست.

والله ماه میشه،۷، ۸ میلیون خرج فقط دوا و دکتر عادیشون.

کلا پدر شوهر ۱۴،۱۵ تومن میگیره.

بیمه ما قراردادش خیلی خوبه، تقریبا تمانی خرج کردشون میده.

الان دیروز رفتن برای کلیه، سونو و آز و ویزیت رایگان بوده، طرف قرارداد بود.

ولی دارو ۲و هفتصد دادن که اونم تا چند روز دیگه بگیره شوهرم بهشون پس بده.

خداوند روزی تمام مخلوقات میده.پولی که از راه درست بیاد،که صددرصد مال شما همینه، حتما برکت داره.نماز ...

بله برکت پول همسرم بخاطر اخلاق خوبشه بخاطر مردم داریشه به خاطر کمک به پدر مادرشه بخاطر اینه تا حالا حق کسیو نخورده 

بهتره اول اینارو بگیم.

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گفتیپنجشنبه گذشته اولین سالگرد مادر بزرگم بودبااینکه وضع مالی پدرم خیلی ضعیفههمه از روز قبل خونه ...

من به خدا موندم ، مامانم چجوری میرسونه.

چون تمام کارتها و پولاشونم دست من و خبر دارم چقدر خرج دارن.

خرید مرغ و برنجشم با من، موندم والله این برکت از کجاست که میرسه.

ما ۴ تا متاهلیم و تازه جونشون سلامت،۲ تا مجرد داریم.

خواهر کوچیکم ، به طلوع خورشید پنجشنبه شک میشه کرد، ولی برای ناهار و شام اومدن اون نباید شک کرد.

بله برکت پول همسرم بخاطر اخلاق خوبشه بخاطر مردم داریشه به خاطر کمک به پدر مادرشه بخاطر اینه تا حالا ...

آفرین.

پس خودتم کلی آپشن اضافه دارین و میشناسین.

گفتم نمازم یه آپشن.

ان شالله هزاران برابر برکت داشته باشه.

مورد والدین خانم کاموا صورتی هم گفت، منم گفتم واقعا موثر،خودمم به چشم دیدم

من به خدا موندم ، مامانم چجوری میرسونه.چون تمام کارتها و پولاشونم دست من و خبر دارم چقدر خرج دارن.خر ...

خوب البته ما بچه ها هم جز خونه پدر ومادران کی رو داریم

من به ولله فقط خونه اونا رو دارم

حتی خونه خواهرمم شوهرم اجازه نمیده برم

فقط خونه پدر همدیگه رو می‌بینیم

خدا خودش روزی رسانه

این سختی ها و فشارها برای همه هست

انشاالله که همگی عاقبت بخیر بشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خوب البته ما بچه ها هم جز خونه پدر ومادران کی رو داریممن به ولله فقط خونه اونا رو دارمحتی خونه خواهر ...

مامان منم میگه، مخصوصا این خواهرم.

میگه بزارین بیاد همین خونه خودم، خیالم راحتتر.

همون دیگه دلشون گندس، خدا هم براشون میرسونه.

ان شالله والدینتون سالهای سال باشن، در کنارشون شاد باشین.

مادرو پدر، مامان من تو فاصله ی ۴۰ روز خیلی زود تو ۵۰ و ۶۰ فوت کردن.

مامانم میگه همیشه، من خودم زود از دست دادمشون، شما ها بیان، تازه مامان من بزرگه بوده، ماشالله ۹ تا خاله و دایی دیگه دارم، اونام خونه ی ما خیلی میان، مامانم جای مادرشون 

آره والله تا دهانشون باز میکنن، دعا میکنن بنده خداها.الان ما دیدیم بیمه تکمیلیشون، مفت نمی ارزه.شوهر ...

خداخیرتون بده ثواب کردید خدامیبینه وبهتون هزاربرابرمیده مامان بابامنم بیمه داداشمن واونم بیمشون عالیه حالا مجرده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خداخیرتون بده ثواب کردید خدامیبینه وبهتون هزاربرابرمیده مامان بابامنم بیمه داداشمن واونم بیمشون عالی ...

ببین جالبه، اوایل پول سهم اونا کسر میشد، مال خودمونم شرکت میداد.

الان دو سال، شرکت مال والدین رو هم کسر نمیکنه و خودش میده. اخه اول توی پیمانکار زیرمجموعه بودیم، الان رفته تو شرکت اصلی.

یعنی چیزی ازمونم کسر نمیشه.