2777
2789

یه خواستگار دارم ۳۸ سالشه متولد ۶۶ هست

اوضاع مالیش خوبه بد نیست ،آدم خوبی هم هست و خانوادشم خوبن ولی یه چیزی منو ترسونده اونم اینکه سمت ما پسرا معمولا زودتر ازدواج میکنن

دخترا چون باید منتظر باشن مورد مناسب بیاد سراغشون شرایطشون فرق داره و دست خودشون نیست(یکیش خودم)

ولی یه مرد چرا باید انقدر طولانی مدت مجرد باشه؟ شاید سن عجیبی نباشه ولی سمت ما عجیبه

از خودشم روم نمیشه بپرسم

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

شاید قبلا ازدواج کرده و جدا شده

خیلی با احتیاط عمل کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت‌چنسالته مگه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

نه اینو مطمئنم که کلا مجرد بوده

پس احتیاط کن

از اقوام و اشناها کامل تحقیق کن

خودش هم سبک سنگین کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین مثلا پسرخاله من همین حدود سنش بنده خدا خیلی درگیر کار پیدا کردن بود سالها چون کار مناسب پیدا نمی‌کرد بعد کار شهرستان پیدا کرد هی درگیر اون بود و بعد یسری ب دلش نشستن 

میگم یعنی حتما چیز خاص و عجیبی شاید نباشه از خودش بپرس ببین چی میگه شاید اونم درگیر بوده بنده خدا

اندر دل من تو ای نگارا...

شايد تا بخواد خدمت و سربازي و اينا رو تموم كنه خونه و اينا اماده كنه طول كشبده

پسر دايي من از. 18 سالگي تا 20 پشت كنكور بود بعدش رفت دانشگاه بعد توي 25 سالگي رفت سربازي الان تازه 30 سالشه رفته سر كار هنوز حتي نتونسته خونه يا ماشين بخره فقط يه موتور داره و يه حقوق كارمندي 

خب شايد زمان ببره تا شرايط ازدواج براش پيش بياد بعضيا دير تر امادگي ازدواج رو دارن يا دختر خوب پيدا نميكنن و عجله هم ندارن

خودت چند سالته؟هیچ مردی نیست که کسی تو زندگیش نباشه مخصوصا الانیا مگر اینکه دیگه خیلی اهل دوست بودن ...

من خودم بالای سی هستم ولی شرایط دخترا با پسرا متفاوته یا حداقل بهتره بگم تو خانواده من اینجوریه

یه دختر جز اینکه تو اجتماع باشه کار دیگه ای ازش بر نمیاد ولی پسرا میتونن راحت درخواست بدن چه سنتی چه غیر سنتی

دقیقا منم این برام عجیبه اگه یکی تو زندگیشه که باید بره با همون و اگه کسی نیست که باز بدتر یعنی دیگه خیلی سرده

آدم خیلی مذهبی و کم‌رویی هم نیست یعنی احتمالا یکی تو زندگیش بوده یا هست

ببین مثلا پسرخاله من همین حدود سنش بنده خدا خیلی درگیر کار پیدا کردن بود سالها چون کار مناسب پیدا نم ...

آره اینم کارش شهرستان بوده تقریبا دوسال هست کارشو عوض کرده اومده شهر خودمون حس میکنم خیلی درگیر کار بوده

من خودم بالای سی هستم ولی شرایط دخترا با پسرا متفاوته یا حداقل بهتره بگم تو خانواده من اینجوریهیه دخ ...

نمیدونم شاید انقدر تو اجتماع بوده با زنا مراوده داشته که راحت هست با شما بقول کاربرا شاید درگیر زندگی بوده اما من که دور و برم کمتر کسی دیدم کسی تو زندگیش نبوده باشه مگر اینکه سخت پسند باشه و سنتی فکر کنه دنبال دوست شدن نباشه 

شايد تا بخواد خدمت و سربازي و اينا رو تموم كنه خونه و اينا اماده كنه طول كشبدهپسر دايي من از. 18 سال ...

منم همینو حس میکنم چون تو فامیل پسر این مدلی داشتیم ولی اون بنده خداها خانواده هاشون اوضاع مالی خیلی بدی داشتن بخاطر همین تا کار پیدا کنن و خودشونو جمع و جور کنن شده ۴۰ سالشون ولی خانواده این پسره اوضال مالی خوبی دارن و پسرای این نولی معمولا زودتر خودشونو جمع و جور میکنن و ازدواج میکنن