الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صاحب کار منم نمیزنه،چرخکارم،میگن بازار خرابه کار فروش نمیرههرکس یه جور گریه میکنه
انگار زمانی ک ما داریم کار میکنیم براشون بازارو نمیبینن اقا بازار خرابه وقت نیرو رو الکی نگیر بگو اقا ندارم برو
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
همین دیگه اول قول تصفیه نقد میدن بعد میگن ماهانه الان دوماه شده میگن کارا فروش نمیره به خدا چرخکاری ...
شماهم خیاطین؟؟؟ منم الان سه ماه منتظر تسویه حسابم
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
آره،کدوم شهرین؟چی میزنین؟تصویه ها خیلی داغونه اجرتها به شدت پایین نسبت به فروش کار
باورت میشه همین الان گردنم گرفته؟؟؟
ما الان رو جلیقه و شلواریم ی گار پر زحمت ک نگم براتون
تازه سردوز و اتوشم با خودمونه نهایتا ۵۰حساب کنه!
ی شومیز تک جیب میزدم با یقه مردونه ۳۵دونه ای