2777
2789
منم 38سالمه دخترام 16و 7ساله فکر نمی کنی 38سال برا بارداری خیلی دیره من بیشتر ناراحتیم از سنم هست

خدا حفظشون کنه 

نه عزیزم اتفاقاً خیلی هم به موقع ست خداوند تا ۵۰ سالگی به یک زن قدرت باروری داده یعنی این ظرفیت رو از ابتدا در وجودشون میدیده...

اتفاقاً الان سن ازدواج رفته بالا بعضیا تازه بچه اولشون رو توی این سن بدنیا میارن ما خیلی شرایط مون عالیه که داریم سومی رو الان میاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم انشالله دوتامون به سلامت تمومش کنیم

ان شا الله

فقط سعی کن حالتو خوب کنی این تاپیک های ناامیدکننده که می‌ذاری روی روحیه خودت و روی نینی اثر منفی دارن لطفاً تاپیک منفی نذار چون بعضیا بجای اینکه دلداری بدن و کمکت کنن بیشتر انرژی منفی میدن

ان شا اللهفقط سعی کن حالتو خوب کنی این تاپیک های ناامیدکننده که می‌ذاری روی روحیه خودت و روی نینی اث ...

چشم عزیزم راست میگی واقعا اینجا خیلی آدمو ناامید میکنن اون روزی یکیش میگفت بچه سوم چرا میارین مگه دسنگاه جوجه کشیه 

چشم عزیزم راست میگی واقعا اینجا خیلی آدمو ناامید میکنن اون روزی یکیش میگفت بچه سوم چرا میارین مگه دس ...

مثلاً اونایی که بچه نمیارن چیکار میکنند شما به دقت به زندگی بعضیاشون نگاه بکنی میبینی هیچ کار مثبتی تو این دنیا نمی کنند نه تحصیلات عالیه در مقاطع بالا نه اشتغال خوب...

فقط صبح تا شب به قر و فر وقت تلف کردن مشغولند

البته منظورم بعضیاشون هستند نه همه

بسلامتی انشالله منم احتمالا 18اسفند چون سزارینم

انشاالله بسلامتی گل پسرت رو بغل بگیری

یهو یاد دخترات افتادم که چقدر می‌خوان ذوق کنند

الحمدلله دوتا هستند کلی بهت کمک می‌کنند نمی‌ذارن آب تو دلت تکون بخوره

دخترای منم اهل کمک اند می‌دونم به امید خدا ایام نوزادی و بعدش راحت تر از بچه اول و دوم سپری میشه

اطراف من اکثرا یکی و دوتا دارن برام خیلی سخته بخوام سه تا بچه داشته باشم

اتفاقاً بعداً خود اونا پشیمون میشن که چرا به یکی و دوتا اکتفا کردن و بیشتر بچه نیاوردن 

من مامانم سومی رو ناخواسته باردار شد حالش خیلی بد بود و به ما هم منتقل می‌کرد اما وقتی داداشم بدنیا اومد انقدر خوشگل و باهوش بود که نگو، الان ۲۰ سالشه مامانم الان همه ش با خنده میگه حیف بود اگه من این سومی رو نداشتم