2777
2789
عزیزم بچهات گناه دارن،یکی ازدوستام دختر ۱۲وپسر۹ساله داشت ناخاسته باردار شد سه ماه فقط گریه میکرد که ...

یعنی میشه منم برگردم به زندگیم یه روزی شده به خاطر دخترام 😔دیگهخسته شدم

یعنی میشه منم برگردم به زندگیم یه روزی شده به خاطر دخترام 😔دیگهخسته شدم

از الان شروع کن پاشو به زندگیت برس به خودت برس به قول مادربزرگم هر دوره زندگی قشنگی خودشو داره حاملگی یه قشنگی داره زایمان یه قشنگی داره،حیف عمرکوتاه  نیست به ناراحتی بگذره هیچکی از یه دیقه بعدش خبرنداره پس ازهمین الانت لذت ببر

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دست خودم نیست خیلی داغونم کاش خدا خودش کمکم کنه

دو رکعت نماز بخون حالت بهتر میشه یه دور تسبیح صلوات بفرست ۹۰درصد تلقینه به خدا

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
دو رکعت نماز بخون حالت بهتر میشه یه دور تسبیح صلوات بفرست ۹۰درصد تلقینه به خدا

باورت میشه نمیتونم صلوات به زور میفرستم منی که نمازم ترک نمیشد نماز نمیتونم بخونم 😭یه گروه ختم قران داریم به زور مبخونمش دلم یه جوری میشه دوست دارم لفت بدم ازش

باورت میشه نمیتونم صلوات به زور میفرستم منی که نمازم ترک نمیشد نماز نمیتونم بخونم 😭یه گروه ختم قران ...

خیلی بده آدم تو این حال باشه ولی تلاش میخاد باید خودتم تلاش کنی که بهترشی

برام دعا کن خواهر دیگه کم آوردم

ایشالله هرچی خیرته پیش بیاد عزیزم نگران نباشه اون بچم هدیه خداست خوشحال باش❤️

شرایطم شبیه کنه منم دوتا دختر دارم و الان یه پسر باردارم با این تفاوت که حدودا ۴ سال در انتظار بارداری سوم بودم و خدا بهم لطف کرد و نصیبم کرد

کاش ناشکری نکنی عزیزم یکی رو میشناسم توی رحمش توده داره با سرطان دست و پنجه نرم می‌کنه شما یه انسان داری توی وجودت پرورش میدی قدرش رو بدون

شرایطم شبیه کنه منم دوتا دختر دارم و الان یه پسر باردارم با این تفاوت که حدودا ۴ سال در انتظار باردا ...

عزیزم بسلامتی چند سالته شما بچه هات چند سالشونه شما هم دخترات سزارین بودن نمیدونم چه مرگم شده از، سزارین خیلی میترسم، الان چند ماهته

همه خانواده من خیلی خوشحالن از این بارداری کاش شما هم با خودت کنار بیای و حال خودت و اطرافیانت رو خر ...

اطراف من اکثرا یکی و دوتا دارن برام خیلی سخته بخوام سه تا بچه داشته باشم