2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39513 بازدید | 493 پست
اره درسته موافقم اما ادما گاهی احساس تنهایی دارن

تنهاییم خوبه از یه جهاتی فعلا لذتشو ببرین

خانم با کمالات و مهربونی هستین حتم دارم بهترین ها براتون رقم خواهد خورد

تو زمانبندی خدا هرگز شک نکنین...

کاربر مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام خیلی عجیبه که یه دختر سن ۱۸ سالگی نگران ازدواجشه، اول اینکه ازدواج توی کلان شهرها خیلی کم شده و دوم اینکه به خاطر تورم و اقتصاد داغون حتی اگر آقایی هم بخواد ازدواج کنه حداقل بعد از ۳۰ سال ازدواج می کنه و الان اکثر آقایون یکی از گزینه های انتخاب همسر شاغل بودن خانم هست چون با این شرایط با درامد یک نفر نمیشه زندگی کرد، آقایی که توی سایت بودن واقعا درست گفتن، خیلی ها ناراحت شدن اما الان نظر اکثر آقایون همینه

برام خیلی عجیبه که یه دختر سن ۱۸ سالگی نگران ازدواجشه، اول اینکه ازدواج توی کلان شهرها خیلی کم شده و ...

گفتم کلان شهر چون میدونم بعضی از شهرها و مناطق متفاوتن و من اطلاعی از سنت هاشون ندارم

برام خیلی عجیبه که یه دختر سن ۱۸ سالگی نگران ازدواجشه، اول اینکه ازدواج توی کلان شهرها خیلی کم شده و ...

من ۱۸ سالم نیست

من شهر کوچیک زندگی میکنم اطراف ما ازدواج خیلی زیاده معمولا همیشه در طول سال کلی عروسی دعوتیم 

و اطرافم هیچ کس انتظار نداره از خانومش که کار کنه و شاغل باشه ۸۰ درصد خانوما خانه دارن 

و حتی خیلی کم پیش میاد که اقایون بالای ۳۰ ازدواج کن مگر تک و توک 

معمولا دخترا ۲۲ ۲۳ و پسرا ۲۶ ۲۷ ازدواج میکنن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
گفتم کلان شهر چون میدونم بعضی از شهرها و مناطق متفاوتن و من اطلاعی از سنت هاشون ندارم

اینم بگم اطرافم دیدم کسایی که دنبال خانم شاغل نبودن حداقل مال و دارایی پدر دختر براش مهم بوده، متاسفانه این موارد بین آقایون خیلی زیاد شده اما خب شاید با این شرایط اقتصادی حق داشته باشن

اره خیلی فرق هست همین طور زندگی تو شهر بزرگ خیلی پر خرج تر درمیاد حتی اگر ساده تر هم زندگی کنی

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
من ۱۸ سالم نیستمن شهر کوچیک زندگی میکنم اطراف ما ازدواج خیلی زیاده معمولا همیشه در طول سال کلی عروسی ...

عزیزم شما سعی کنید اول به شغل خوبی برسید و زیاد توی اجتماع باشید مطمین باشید کیس های ازدواج براتون زیاد میشه ، یه خانم اول باید بتونه مستقل زندگی کنه و بعد ازدواج کنه که اگر خدای نکرده کارش به جدایی کشید مجبور نباشه تن به هر شرایطی بده

البته فقط به قسمت تور کردنش فکر کردی ،یه درصدی احتمال بده اونی که خودت تور می‌کنی یا به سمتت میکشی اون آدم با شخصیت و مرد زندگی که فکر می‌کنی نباشه ،اینجوری دردش خیلی بیشتره تا وقتی یکی بهت معرفی کنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
نههههه من بمیرمم نمیرم سمت کسب چرا امشب همه تاپیکا جوری شده که منه ۱۸ ساله دااارم از ایندم میترسم نک ...

بابا بیخیال خونه شوهر چیه 

مجرد بمون خونه مجردی بگیر مجردی با رفیقات یا دوست پسرت برو مسافرت دیوونه ای مگه؟ 

ممنونم

اسی من الان سی وپنج سالمه ده سال قبل ازدواج کردم قبل ازدواجم بیست وسه ساله بودم همین فکرمیکردم میگفتم کسی که نمیاد طرف من باید خودم دست بکار بشم بای نفردوست شدم ی سال باهم بودیم قسمت نشد ازدواج کنیم خانوادش نذاشتن بع ی مدت همین شوهر الانم اومد خواستگاری ومن ازدواج کردم ولی یک عمره پشیمانم منی که اهل دوستی نبودم چرا چرا قبل ازدواجم یکسال بای نفر رفتم رابطه اگه صبرکرده بودم خدا خودش درست میکرد هر روزم با عذاب وجدان میگذره اگه اهل دوستی نیستی واین چیزارو بد میدونی هرگز نرو دنبال کسی مطمئن باش خداخودش  میسازه قشنگم میسازه فقط توکل کن بخودش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

اشتباهه طرز فکرت

دختری که دنبال پسر بره عاقبت خوبی نداره 

پسر باید بیاد دنبال دختر 

عروس عمه من رفت از پسرعمم خواستگاری کرد ازدواج کردن ولی بعد ازدواج پسر عمم تنبلی میکرد سرکار کم میرفت و انتظار داشت زنش که شاغل هم بود خرج زندگی رو بده خونواده شوهرش به قدری پررو شده بودن که میگفتن عروسمون چون اومده خواستگاری پسرمون پس حالام عروسمون باید با همه چی بسازه و خرج زندگی رو بده 

این که دختر دنبال پسر بره فقط باعث پررو شدن پسر و خونواده پسر میشه 

معمولا هم پسرا همچین دختری رو که دنبالش بیاد قبول نمیکنن و دوست دارن خودشون دنبال دختر برن حتی اگه قبولم کنن هر انتظاری از چنین دختری دارن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏