2777
2789

از شدت استرسی که برای این زندگی سمی کشیدم 

بدنم لرزش گرفته میلرزه 

به امام حسین ۲۰ سال با هم جنگیدنا رسما جنگ کتک کاری فجیع در حد شکستن سر و دست و ....دخالت بزرگترا مادربزرگم الهی خدا هرطور میدونه جوابشو بده میسوزوند منو نزار مامان بابات طلاق بگیرنا تو میشی بچه طلاقی بهت میخندن مسخرت میکنن کسی نمیگیرتت میگن پدر مادرش جدا شدن از اونور بابام میگفت برو به خانواده مادری فلان حرفو بزن 

مامانم میگفت برو به خانواده پدری فلان چیزو بگو

مثل توپ فوتبال یک هفته خونه این مادربزرگم یک هفته خونه اون مادربزرگم یک ماه خونه عموم یک ماه خونه خالم 

بیچارم کردن

الان از خواب بیدار شدم میبنم دستام مثل پیرزنا داره میلرزه

من نمیبخشم 

آشغالای عوضی شما اگه قصدتون طلاق بود چرا بچه بودم جدا نشدین که این همه سال من نکشم ازتون 

چرا جدا نشدید منو راحت کنید 

گذاشتین خوب اعصاب روان من به فنا بره بعد طلاق گرفتید

اگر عاق اولاد هست الهی گریبان گیر پدر مادرم بشه 

خدایا اگر میشنوی و میبنی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اینجا می نویسم تا آروم بشم 

حق و حقوق عاطفی من به عنوان یک انسان نادیده گرفته شد 

اما از خذا میخوادم برام جبرانش کنه همه جوره انشالله 

توسط فامیل با حرفاشون خورد و خاکشیر شدم تحقیر شدم 

کوچیکم کردن مسخرم کردن جدی نگرفتن کنایه زدن 

اضافی ،گرونیه ،شوهر کن و....ترحم همسایه فوضولی بقال سرکوچه هزار سگ دیگه 

من پدر مادرمو بخاطر تمام اینا نمیبخشم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

میگن روح آدما قبل از ورود به دنیای مادی یک بار زندگی دنیویشون رو میبنن پدر مادر سرنوشتشون 

روح من انقدر احمق بود که این زندگی رو انتخاب کرد؟

هه خنده داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم از استرسی که الان حتی بانوشتن این متن بهم وارد شد استخونامم درد میکنه 

نمیدونم چیکار کنم آروم بشم 

از خدا میخوام نجاتم بده فقط

میگن روح آدما قبل از ورود به دنیای مادی یک بار زندگی دنیویشون رو میبنن پدر مادر سرنوشتشون روح من انق ...

براساس احادیث معتبر این حرف درستی نیست عزیزم،من تحقیق کردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
براساس احادیث معتبر این حرف درستی نیست عزیزم،من تحقیق کردم

زندگی پس زندگی دروغ میگه پس؟

عالم ذر و فلان 

من یه بار به بابام همین حرفا رو زدم اونم گفت خب نبخش مگه چی میشه! واقعنم راست میگه چون اگه نیرویی میخواست از ما مراقبت کنه از اول مراقبت میکرد که تو دست اینا نیوفتیم همون نیرو یا هر چی ما رو مخصوصا انداخته تو دست اینا 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

به منم زیاد ظلم شد الان دارن تاوان میدن

۳ نفر همزمان ازشون شکایت کردن یه ساختمون رو بابام از دست داد یه خونه دربست براش مونده نتونه بدهی داداشم رو بده باید بفروشه خونرو بره مستأجری 

تو یه سال بابام هم خونشو از دست داد هم باغشو این خونرو هم با استرس نگه داشتن چون نفر دومی که شکایت کرده اگه بابامو محکوم کنه باید خونرو بفروشه 

جالبیش می‌دونی کجاست مامانم ظلم کرده بابام تاوان میده

من یه بار به بابام همین حرفا رو زدم اونم گفت خب نبخش مگه چی میشه! واقعنم راست میگه چون اگه نیرویی می ...

راه های مبارزه با غم استاد شجاعی سرچ کنید

دوتاتونم گوش بدین به من کمک کرد

خودم حاصله خانواده سممم خالصم

زندگی پس زندگی دروغ میگه پس؟عالم ذر و فلان

درسته ولی این قسمت صحیح نیست،گاها القائات شیطان هم هست تو تجارب،هرچند که اکثرا درسته ،در کل حقیقت رو فقط باید از قرآن و کلام معصوم گرفت...

گویا تو دعای عرفه که منسوب به امام حسین هست کاملا تو متنش گفته شده که من در به دنیا آمدنم و نحوه زندگیم هیچ اختیاری نداشتم...

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
مامانتون چطور بودن

به همه تهمت های افتضاح میزد دروغ میگه تهمت میزنه شایعه پراکنی میکنه بین همه اختلاف و دعوا میندازه حسوده مخصوصا به زندگی بچه‌های خودش بیشتر حسودی میکنه 

الان من باابجیم به مشکل خوردم عوض اینکه کارو آشتی بده بدتر اتیشمون رو تند میکنه