2777
2789
عنوان

مادشوهرم سر من کلی با شوهرم دعوا کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالگیر از پیش خدا نیومده راست بگه فالگیر ت یه وقت از خانواده شوهر نیست از همه چی خبر داره کرم میریزه ...

چی

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

اره فالگیر گفت بخدامنم شک دارم بهش

باورم نمیشه به فالگیر در حد خوده خداوند اعتقاد داری و زندگیتو با حرفهای رمال و فالگیر جلو می‌بری.واقعا متعجبم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
شوهرت به این راحتی میره تو فکر طلاق؟؟؟مگه خاله بازیه؟

حرفاتون قشنگ بود.فکر کن بخاطر یه شام خوردن خونه پدر و مادر دعوا راه میندازن با شوهره بعد شوهره به طلاق فکر میکنه؟؟ کارتونه؟

حرفاتون قشنگ بود.فکر کن بخاطر یه شام خوردن خونه پدر و مادر دعوا راه میندازن با شوهره بعد شوهره به طل ...

یا زندگیا خیلی الکی شده طلاق راحت شده یا مدتهاست خانواده شوهرش یه چیزیکه پسره درمورد زنش باهاش مشکل داره رو میارن جلو چشمش که طلاقش بده

یا زندگیا خیلی الکی شده طلاق راحت شده یا مدتهاست خانواده شوهرش یه چیزیکه پسره درمورد زنش باهاش مشکل ...

بله 

چهار ساله دارن به شوهذم میگن زنتو طلاق بده

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

یا زندگیا خیلی الکی شده طلاق راحت شده یا مدتهاست خانواده شوهرش یه چیزیکه پسره درمورد زنش باهاش مشکل ...

بله واقعاً درست میگی.اگر انقدر آبکی باشه زندگیش که بااین موضوع به جدایی فکر کنه که کلا جدا شه سنگین‌تره.ولی فکر کنم حق با شماست.دلخوری و مشکلی هم اگر هست مال قبله.

بله چهار ساله دارن به شوهذم میگن زنتو طلاق بده

خب باید ببینی چیو بهونه کردن اون چیه که میگن بخاطر این طلاقش بده،ببین میتونین برین پیش مشاور حلش کنین اینجوری از هم دلسرد میشین و طلاق عاطفی