عزیزان من پسر یکساله دارم، از اولش با پوشکش مشکل دارم همه مارک هارو امتحان کردم با سایز های متفاوت ، اونجاش هم میدم پایین وقتی میبندم، اون موقع از پایین نشتی میده، هر روز صبح من بساط لباس عوض کردن دارم بیچاره هم تو خواب اذیت میشه، چجوری بندم. ۱۱ کیلوعه، ۵ بستم ۴ بستم، زیاد رون هاش تپل نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مارکو گفتم چون احتمالا بستنشو خوب نمیبندی این راحته فقط یه نکته اب داره داخل پوشک یه کش داخلی هست بعد پوشوندنش اون کش رو دست بکش که به سمت بیرون تا نشده باشه و صاف در جهت داخل باشه(اگه این نکته رو رعایت کنی دیگه فکرنکنم نشتی بده حتی مارکای دیگه)
من پسرم ۱۱کیلوعه هانیز ۶ میبندم شبا جوابه...ولی تو میگی روناش تپل نیست کوکومی شورتی ۵ بگیر این مارکو ...
اره اتفاقا اینو تو اینستا دیده بودم. همیشه اون هارو ب سمت بیرون باز میکنم ، شاید زیاد چسب هاسم محکم نمیبندم. میگم اذیت نکنه، ولی همه شورتی پیشنهاد دادن. حتما امتحان میکنم