2777
2789
عنوان

نشتی پوشک خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست
کاش زودتر یاد بگیره 😭. دخترم ۴ سالگی کلا گذاشت کنار ، اینم مثل اون نشه

۴ سال😳 

سه سال نهایتا 

شما باید باتوجه به وزن بچت پوشک بخری.پوشک رو پایین نبندی کمر بچه باید روی پوشک قرار بگیره وپوشک تا روی شکمش بیاد وچسبهارو که بروی شکم میاری نزدیک بهم بچسبون.ازاد نچسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید لبه های چین دارو کامل بدی بیرون اگر اونا تو باشن نم میزنه. همون لبه ها که دور رون میوفتن گشادم نبند قشنگ چسبو اندازه کمر فیکس کن. من مولفیکس میبستم خوب بود

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
اره اتفاقا اینو تو اینستا دیده بودم. همیشه اون هارو ب سمت بیرون باز میکنم ، شاید زیاد چسب هاسم محکم ...

ببین اونارو به بیرون باز نمیکنن رو به داخل بدن بچه میدن خودش دوختش اون شکلیه باید به سمت تو باشه

اونی که از بیردن پوشک نگاه میکنی دور پای بچه رو میگیره اون کش منظورم نیستااا

کش داخلی داره اونو میگم

۴ سال😳 سه سال نهایتا شما باید باتوجه به وزن بچت پوشک بخری.پوشک رو پایین نبندی کمر بچه باید روی پوشک ...

هعی انقد منم سختی کشیدما، تو دستشویی فقط گریه میکرد ، چیکار میکردم، حتی یادمه یبار تو دستشویی جشن گرفتم بادکنک چسبوندم برف شادی زدم. ولی اصلا جیش نمیکرد، 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

من بچم ۱۰ کیلو مولفیکس سایز ۴ می‌بندم هیچ موقع نشتی نمیده

احتمالا خیلی بد میبندی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ببین باید لبه های چین دارو کامل بدی بیرون اگر اونا تو باشن نم میزنه. همون لبه ها که دور رون میوفتن گ ...

اینا باید رو به بیرون باشن خب درسته

ولی اونی که من گفتم کش داخلیه حتما بیاید رو به داخل صاف باشه.

دوست عزیز خطاب به استارتر گفتم😘

اینا باید رو به بیرون باشن خب درستهولی اونی که من گفتم کش داخلیه حتما بیاید رو به داخل صاف باشه.دوست ...

ممنونم گلم از راهنمایی.

پسر بچه ها رو باید حواست باشه معذرت میخوام سر آلتشون رو به پایین باشه ... یکی هم اینکه حتما پوشک شورتی رو امتحان کن و دقیق سایزش بگیر سایز بزرگ تر بدتره... احیانا پسرتون شیر خشکیه؟

پسر بچه ها رو باید حواست باشه معذرت میخوام سر آلتشون رو به پایین باشه ... یکی هم اینکه حتما پوشک شور ...

اره عزیزم شیر خشکیه

پسر بچه ها رو باید حواست باشه معذرت میخوام سر آلتشون رو به پایین باشه ... یکی هم اینکه حتما پوشک شور ...

بله همیشه ب سمت پایین نگه میدارم بعد می‌بندم. باید اینبار شورتی هم امتحان کنم ببینم چی میشه، بستنمم شاید چسب هاشو محکم نکنم. ب اندازه دور شکمش نسبتا شل میگم اذیت نشه، شاید برای اونه یکی دوبار محکم تر کنم