عزیزان من پسر یکساله دارم، از اولش با پوشکش مشکل دارم همه مارک هارو امتحان کردم با سایز های متفاوت ، اونجاش هم میدم پایین وقتی میبندم، اون موقع از پایین نشتی میده، هر روز صبح من بساط لباس عوض کردن دارم بیچاره هم تو خواب اذیت میشه، چجوری بندم. ۱۱ کیلوعه، ۵ بستم ۴ بستم، زیاد رون هاش تپل نیست
کاش زودتر یاد بگیره 😭. دخترم ۴ سالگی کلا گذاشت کنار ، اینم مثل اون نشه
۴ سال😳
سه سال نهایتا
شما باید باتوجه به وزن بچت پوشک بخری.پوشک رو پایین نبندی کمر بچه باید روی پوشک قرار بگیره وپوشک تا روی شکمش بیاد وچسبهارو که بروی شکم میاری نزدیک بهم بچسبون.ازاد نچسب
ببین باید لبه های چین دارو کامل بدی بیرون اگر اونا تو باشن نم میزنه. همون لبه ها که دور رون میوفتن گشادم نبند قشنگ چسبو اندازه کمر فیکس کن. من مولفیکس میبستم خوب بود
من بچم ۱۰ کیلو مولفیکس سایز ۴ میبندم هیچ موقع نشتی نمیده
احتمالا خیلی بد میبندی
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
پسر بچه ها رو باید حواست باشه معذرت میخوام سر آلتشون رو به پایین باشه ... یکی هم اینکه حتما پوشک شورتی رو امتحان کن و دقیق سایزش بگیر سایز بزرگ تر بدتره... احیانا پسرتون شیر خشکیه؟
پسر بچه ها رو باید حواست باشه معذرت میخوام سر آلتشون رو به پایین باشه ... یکی هم اینکه حتما پوشک شور ...
بله همیشه ب سمت پایین نگه میدارم بعد میبندم. باید اینبار شورتی هم امتحان کنم ببینم چی میشه، بستنمم شاید چسب هاشو محکم نکنم. ب اندازه دور شکمش نسبتا شل میگم اذیت نشه، شاید برای اونه یکی دوبار محکم تر کنم