2777
2789

مامانش روزی که پیشتهاد خاستگاری رو مطرح کرد چندین بار به مامانم گفته بود که (نامزدم) خودش دیده و انتخاب کرده، خودمم میدونم که خانوادش فعلا برنامه‌ای برای ازدواجش نداشتن و خودش گفته که بیان جلو، الانم همه جوره نشون داده که چقدر مشتاقه و واقعا برای رابطمون داره تلاش میکنه همه جوره

ولی بازم میخوام ازش بپرسم که آیا من انتخاب خودش بودم یا خانوادش؟

جواب این سوال خیلی برام مهمه و میخواستم همون شب خاستگاری بپرسم که انقدر استرس داشتم کلا یادم رفت🤦‍♀️

تو پروسه آشنایی هستیم بخاطر همین هنوز یکم رودربایستی دارم باهاش، اونقدر راحت نیستم هنوز نمیدونم چطوری مقدمه سازی کنم و بعد بپرسم سوالمو

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این سوال نیاز ب مقدمه نداره 

سوال مثبت ۱۸ نمیخای بپرسی ک 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ازین مدل ازدواجا بذم میاد ریسک بزرگیه واقعا و اکثرا هم ناموفقه. دو نفر باید حتما خودشون باهم اشنا بش ...

عزیزم ما هم رابطمون دقیقا شبیه روابط دوستیه در حال حاضر و داریم با هم آشنا میشیم فقط فرقمون با بقیه اینه که خانواده‌هامونم در جریانن و میتونیم بدون استرس و درگیری فکری با هم ارتباط داشته باشیم

حداقل دو سالم قراره همینطوری پیش بریم قرار نیست همین الان ازدواج کنیم که

گفتم که تنها تفاوتش اینه که خانواده‌ها در جریان ارتباطمون هستن

حالا اگه بگه خانواده چی میخوای بگی

میدونم خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنوم

چون خانوادش یکی دو هفته قبل از این جریان میگفتن فعلا قرار نیست تا حداقل دو سال دیگه ازدواج کنه

دوست داری چی بشنوی 

مثلا بگه خانواده میخوای تموم کنی رابطه رو 

میخوای شأن خودت رو بیاری پایین که چی 

مگه اسلحه رو سرش بوده با شما ازدواج کنه 

حالا هرکسی اول متوجه شده شما به درد هم می‌خورید 

ایشون تا نمی‌پسندید رابطه پیش نمی‌رفت 

سوال الکی نپرس 

عزیزم ما هم رابطمون دقیقا شبیه روابط دوستیه در حال حاضر و داریم با هم آشنا میشیم فقط فرقمون با بقیه ...

اتفاقا خیلی بده که خانواده ها در جریانن اولیش همین که نمیدونی انتخاب خودش بودی یا مادرش حتی اگرم جواب بده احتمال دروغش بالاس معلومه میگه خودم!

بعدم وقتی خانواده در جریان باشه دیگه نمیتونی راحت بهم بزنی و تحملتو در برابر عیب های. طرف میبری بالاتر. یهو ممکنه ادم با ۶ نفر اشنا شه تا ۷ امیش به ازدواج ختم شه میخای هر ۷ نفرو خانواده در جریان بذاری هی هربار که بهم میزنی اونارو دق بدی😐

.

حتما هم راستش رو میگه

لزومی نداره دروغ بگه

میدونم خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنوم

چون خانوادش یکی دو هفته قبل از این جریان میگفتن فعلا قرار نیست تا حداقل دو سال دیگه ازدواج کنه، تقریبا خانوادشم شوکه شدن که انقدر یهویی این مسئله رو مطرح کرده بود

میدونم خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنومچون خانوادش یکی دو هفته قبل از این جریان میگفتن فع ...

بیخیال شو

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
لزومی نداره دروغ بگهمیدونم خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنومچون خانوادش یکی دو هفته قبل از ...

خود شناسی کن از همین سوالی که تو ذهنت هست 

چرا باید دنبال تایید زبونی ازش باشی 

مگه عملا شما رو انتخاب نکرده 

چی در خودت کم می‌بینی ؟